že si ho našla nehovor, hneď ho odnesú do útulku alebo budú lepiť plagáty aby sa našiel majitel... skôr povedz že ho stráziš kamarátke čo išla na dovolenku, a za pár dní povieš že kamarátka zomrela a nemá sa o neho kto starať alebo niečo také
teba nezabiju mohli by mat z toho problemy a este k tomu treba zariadit pohreb + kar (ten hlavne + rozne to papierovanie + este pred tym vymyslet ktorou metodou to urobit aby sa na to neprislo !
mňa by s tým psom domov nepustili...a keby ma pustili, musela by som si zbaliť veci a odísť s ním bývať na ulicu takže pozor na to, no ty musíš vedieť, aký majú vaši na toto názor a podľa toho sa zariadiť, ale ja by som to nerobila a radšej im rovno povedala, že odkiaľ je...a že budeš sa o neho starať, už si dosť veľká a zodpovedná atď
Jedna rada: ked povies ze si ho nasla, tak nebudu mat problem to steniatko vykopnut von. Ak povies ze si ho kupila, tak nebudu chcet vyhodit peniaze. Kapitalizmus vladne.
ale noo...wed ja som to nemyslela s tym zabtim tak...booze,...neberte to doslovne...no a este o tom budem uvazovat..ale nasi nie su taky ze by ho vyhodili...myslim ze mi to prejde...boze ste ma totalne zrusili...ja som chcela aby mi niekto povedal ze jasne to bude v pohode...ste krutyy....
bola by nenormálna kravin doniesť psa do malého bytu,kde nemá dosť miesta,alebo ak vieš,že rodičia sú zásadne proti psíkovi.potom zas pribudne ďaľší pes do útulku a to by bolo strašné
ale ak vieš,že máš pre toho psa miesto,vieš,že budeš mať na neho čas a nebude bývať celé dni sám doma a vieš,že rodičia nie sú zásadne proti tomu,môžeš to vyskúšať...
hlavne si uvedom,že ten pes je živý,nie hračka a tým,že si ho domov zoberieš,už máš za neho nejakú zodpovednosť a nedá sa len tak vrátiť ako nejaká vec do obchodu...
nebojte sa nemusite ma poučovat o tom ze to je zivy tvor..mam dost rokov a skusenosti na to aby som o tom nieco vedela...okrem toho si tiez nemyslite ze by som chcela doniest psika do bytu v ktorom sa nedokazeme obist ani mi nie to este psik...nasa zahrada je obrovska...a za dalsie moji rodicia nie su ziadny tyrani aby dali ziveho tvora niekde do utulku... oni su proste len taky ze ich treba nakopnut a okrem toho zvierat ktore sme uz doma odchovali je dost na to aby sme sa on vedeli postarat. zistila som ze bola blbost davat tuto vec na internet a pytat sa to ludi ktory nepoznaju mna ani mojich rodicov...neberte to ako nieco proti vam jednoducho to bol omyl z mojej strany ved predsa vy by ste mi s tym aj tak neporadili....ale aj tak dakujem... teraz to uz je len na mne... okrem toho moji rodicia uz sami rozbiehaju nejake veci po chovnych staniciach takze je to oka.. o par dni uz bude steniatko u nas ,,legalne" donesene a vsetko ako sa k tomu patri..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
bola by nenormálna kravin doniesť psa do malého bytu,kde nemá dosť miesta,alebo ak vieš,že rodičia sú zásadne proti psíkovi.potom zas pribudne ďaľší pes do útulku a to by bolo strašné
ale ak vieš,že máš pre toho psa miesto,vieš,že budeš mať na neho čas a nebude bývať celé dni sám doma a vieš,že rodičia nie sú zásadne proti tomu,môžeš to vyskúšať...
hlavne si uvedom,že ten pes je živý,nie hračka a tým,že si ho domov zoberieš,už máš za neho nejakú zodpovednosť a nedá sa len tak vrátiť ako nejaká vec do obchodu...
1.)dovolia ti ho
2.)vyhodia psa
3.)vyhodia teba aj psa