Myslíte, že má včelárstvo budúcnosť na slovenskom trhu(resp. na školách a vo vede)?
Včelárstvo potrebuje mladú krv a mna by celkom zaujímalo, či si myslíte, že je možnosť prebudiť záujem našej generácie o tento odbor. Viete o odborných školách alebo vedeckých pracoviskách??
@flussica noo, viem, a ludia sa potom cuduju ze z coho je tolko alergenov a pod( mali by jest potraviny svojho okolia). Stale rozmyslam nad tym ako to zmenit, ale akosi mi nedochadza ...
v pohode ... vždy sú ľudia, ktorý sa tomu budú venovať ako pre koníček a aj pre biznis ... napríklad môj spolužiak sa začal venovať včelarine ... ako aj niektorý učitelia čo ma učili a niektorý z nich sú celkom dosť známy včelári a mali to len ako hoby ... možno preto to tak berieš, že si sa v kruhu takých ľudí neocitla , ako väčšina ľudí ... všímať si také veci začne človek až vtedy pokiaľ sa to deje okolo neho
ja včelárčim cca 1,5 roka a poviem vám že to nieje žiadna veda, sem tam sa dokrmujú, ošetrujú a výtáča sa med, to je všetko....tak nechápem prečo o to nieje záujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@ohavnost coze je to za skola?