Myslíte, že puerh alebo citronova štava pomaha chudnuť???
viem, že len pit čaj nestačí, a že ked budem jest ako prasa a piť čaj, že neschudnem, ale či vôbec pomaha alebo je to zas reklamny tah???? a ešte taký dotaz, ked si kupim chemicky ošetrene citrony, tak si myslíte že to s tej kôry prenikne aj do štavy??
je aj vedecke dokazane, ze ked budes pit vacsie mnozstvo zeleneho caju(1-1,5l aspon) tak mozes jest ako prasa a nepriberies, ale zas o chudnuti nebolo ani zmienka ale zas normalny kvalitny zeleny caj, tj sypany co predavaju v cajovniach, a nie ten odpad co predavaju v papierovych sackoch.
to jedenie ako prasa som myslela obrazne, nie že by som jedla ako prasa ale proste ked chodim do školy a do roboty tak potrebujem energiu a na cvičenie nemam čas.......a bio citrony sú drahé a navyše u nas ich tažko zohnať a nemam istotu či sú to vôbec bio citrony......
@estersvk radsej ten zelen caj ako citron, este k tomu sypane zelene caje su viac-nalevove. A citron na chudnutie, tak ako cital som niekolko nedoveryhodnych clankou o tom, ale ziadne vyskumy ani studie len nieco ako jedna baka povedala. Ale zas na druhu stranu cez leto ked sa jedia citrony tak je to dobre(maju vela vitaminou), ale v zime by sa nemali jest citrony, napriklad kvoli tomu, ze znizuju teplotu organizmu ako vsetky citrusove plody.
@billiejean nahodou Pu-erh je jeden z najlepsich cajov. Len na neho treba dozriet...
A k teme. Neviem ako citrony, ale caje vseobecne maju tolko antioxidantov a kadejakych dalsich latok, ze urcite aj pozitivne vplyvaju na chudnutie, resp nepriberanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A k teme. Neviem ako citrony, ale caje vseobecne maju tolko antioxidantov a kadejakych dalsich latok, ze urcite aj pozitivne vplyvaju na chudnutie, resp nepriberanie.