Myslíte, že sa Rusom podarilo to nové "business centre"?
V Moskve postavili business centre. Je to taká moderná stvrt s najvyssimi mrakodrapmi vo svete. Predtým som založil forum kde som kusok o tom už napísal.....
Ale moja otázka. Myslíte si že sa to Rusom podarilo, že to bol dobrý nápad? Lebo Moskva je celkom
@gukol prosím ťa, neotravuj ma v mojich diskusiách, lebo očividne mas nejaké psychické problémy. Ked kliknem na teba a pozriem tvoje posledné príspevky z dnesného zla... vsetky o tom istom. Problémy ries, a neutekaj pred nimi na birdzi..
@rayennn - Teraz každý, kto si vyjadrí vlastný názor na tvoje hobby či ako by som to mal nazvať je psychicky chorý? Prečo si nič nenapísal linn? Na koho si tu ty otváraš hubu?
Problémy? Som vyrovnaný človek s prácou, ktorý si ju nenosí hlavne domov a popritom pracujem na projekte, ktorý bude po celej Bratislave. Myslíš si, že by dovolili niečo také psychicky chorému človeku? Ty psychológ... diagnózy a podobne teórie si rieš s niekym iným a nie somnou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Problémy? Som vyrovnaný človek s prácou, ktorý si ju nenosí hlavne domov a popritom pracujem na projekte, ktorý bude po celej Bratislave. Myslíš si, že by dovolili niečo také psychicky chorému človeku? Ty psychológ... diagnózy a podobne teórie si rieš s niekym iným a nie somnou.