Myslítze si že sa dokážete sami objektívne zhodnotit ?...
.. Podľa mňa sa nikdo nedokáže objektívne zhodnotit a to hlavne kvoli faktorom ako je ego, pýcha, sebctvpo atd ... myslíte si že sa môžte objektívne zhodnotit podla mna je to takmer nemožné už len z dôvodu že akýkoľvek názir na nejakého človek an jeho cha
A prečo nie? Ja sa dokážem sama objektíve zhodnotiť. Ale keďže je to až také objektívne nikto iný okrem mňa sa o tom nedozvie. Čiže áno,ale nie verejne
no nemyslím že človek ako taký dokáže hocičo zhodnotiť objektívne nie ešte seba všetko považujem len za názor kt. podla mna nieje nikdy objektívny čo je samozrejme tiež len môj subjektívny názor
ja sa dokážem zhodnotiť objektívne som úžasý krásny, sebavedomí, leniví, lámač ženských sŕdc, vynikajúci vo všetkom čo začnem robiť... som proste chuck norris
predsalen myslim ze najobjektivnejsie hodnotenie mna je spriemerovanie nazorov ludi, co ma poznaju veeelmi dlho a dokazu predpokladat moje reakcie a podobne..ale to neznamena ze sa nedokazem sam relativne ohodnotit
@15 no jasné že o nás (teda o sebe) hovorím v množnom čísle však my sme predsa chuck norris
...ináč, toto robí to, že už som dlho zo školy... napr. z diktátov som nikdy nemal horšie, ako dva, ale vraj, že cez prázdniny človek stráca trochu zo svojej inteligencie, keď nechodí do školy a tým pádom neprecvičuje mozok vraj sú na to dobré krížovky, ael to ma moc nebaví....
Ja sa vobec neviem ohodnotit, dokonca aj ked sa nejaka baba prejavi o mna zaujem najprv sa spytam kamoskyna nazor ci by sa ku mne hodila...skratka musi mi ju udobrit ona inak si s nijakou babou nic nezacnem.
Toto je celkom dobra tema,ja si o sebe myslim ze sa viem zhodnotit,teda moj charakter,povahu lepsie ako kto kolvek ini co ma pozna,dokonca ani moja mama,otec dobre nevedia kto presne som,ked pocuvam niekedy ze vravia na mna veci ktore su uplne nepravdive alebo opacne,napr som podla nich drza,bezcitna atd co sa mi uz nechce menovat dalej a pritom som opak,bezcitna uz vobec ze ne,lenze to preto vas zle ludia niekedy odhadnu,pretoze vidia iba to co chcu a to co je na povrchu,ale do srdca ti nevidi nik ani nevie co citis prave v nejakej chvili a co si myslis...niekedy mam aj s tym problem trochu dat najavo co si myslim alebo citim-nemyslim tak ze by som nemala alebo nevedela povedat svoj nazor-tak som radsej ticho v takej situacii a iny si potom vytvori nejaky nazor z toho ktory ani neni pravda...to je cely problem...A nikto iny ma nepozna a nevie zhodnotit tak dobre ako len JA SAMA!! Nemyslite ze to tak je?
ja presne viem aka som...sice si to nepriznam obcas,ale sama pred sebou sa neukryjem.a ani pred rodinou aj priatelom nema zmysel zatlkat take veci,co uz vedia
Trúfalo a neskromne si dovolím povedať, že sa dokážem triezvo (nechcem použiť výraz objektívne, to smeruje do utopistických vôd) zhodnotiť ... Aj sa snažím triezvo, s nadhľadom hodnotiť ... Potom mi v hlave vznikajú "dialógy" ... A raz zo mňa bude parádny schizofrenik ...
Akurát toto sme dostali ako tému na slohovú prácu. Horko-ťažko som zo seba dostala úvod bez toho aby som sa samolúbo ospevovala . Ja si myslím že každý sa rád trošičku skresluje takže je to oriešok
taktiež si to vyžaduje odhaliť aj trošku intimností, súkromia a to sú veci, ktoré sú proste moje!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Do tých ovplyvňujúcich faktorov by som pridala aj sebapodceňovanie sa (alebo prílišnú sebakritiku alebo ako inak to ešte nazvať)
ale inak som celkom fajn, vraj aj vtipný
...ináč, toto robí to, že už som dlho zo školy... napr. z diktátov som nikdy nemal horšie, ako dva, ale vraj, že cez prázdniny človek stráca trochu zo svojej inteligencie, keď nechodí do školy a tým pádom neprecvičuje mozok vraj sú na to dobré krížovky, ael to ma moc nebaví....
Nenazval by som to pychou,skor je to vyzretost a zazitky.
a nie to este pri hodnoteni sameho seba, vsetko zavisi od uhla pohladu
taktiež si to vyžaduje odhaliť aj trošku intimností, súkromia a to sú veci, ktoré sú proste moje!