na hotelovku, na 5 ročák (uplne daleko, dochadzanie kazdodenne 5 rokov? nechapem sa ) a brali t am len do rpiemeru 1.20 ale ja som mala tam konexie... lenže tie konexie boli choré keď sa príjmali nový žiaci
a soš podnikania, cestovný ruch kde som teraz.... a mala som ísť na tú zdravotku ako som scela
V "deviatke" som si navyše nedával vôbec nič. Išiel som zo štvrtého rovno na (jediné vybrané) osemročné gymnázium (kde sa navyše robili prijímačky, nie podľa priemerov, záujem o miesta bol cca 300%) a vedel som, že nič viac nepotrebujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(pardon, že tak z cesty, ale celkom príjemné vidieť občas pre zmenu niekoho, kto si dáva prihlášku na strednú )
ale rozmýšľam že si jednu zmením na strednú odbornú
a soš podnikania, cestovný ruch kde som teraz.... a mala som ísť na tú zdravotku ako som scela
keby ma neprijali tak som si chcela dať ešte na pedagogickú(animátor) a cestovný ruch
V "deviatke" som si navyše nedával vôbec nič. Išiel som zo štvrtého rovno na (jediné vybrané) osemročné gymnázium (kde sa navyše robili prijímačky, nie podľa priemerov, záujem o miesta bol cca 300%) a vedel som, že nič viac nepotrebujem.
Aj výšku tiež len jednu.