mám alergiu na sulfamidy (tuším alebo na niečo podobné) a to som sa po ich užití vyhádzala celá
a taktiež na kriedu a to mi začala zliezať koža z prstov a z rúk a trvalo to 3 roky (kožná nevedela prísť na to, z čoho to je a prišla som na to až ja sama, keď som skončila strednú, prišla na výšku a prestala kriedou písať)
Podla vyšetrenia mám na všetko možné ale nič sa neprejavuje teda okrem alergie na paradajky ktorú mi ale pri vyšetrené nezistili najprv to vždy ak ju zjem spravia sa mi červené fľaky na rukách a hrudníku
breza, jelša, vŕba, topoľe bla bla bla, plesne, roztoče bla bla bla, jablko, hruška, marhule, broskyne, slivky, kiwi, ananás bla bla bla, skoro všetky orechy bla bla bla ....prvé 2 skupiny mám testami a posledné dve pozorovaním a potom testami
keď mi začalo puchnúť hrdlo, čiže som sa skoro začala dusiť.... nič príjemné, pre 9-ročné dieťa.... alergiu nešpecifikujem
ale tie ostatné alergie na prach, peľ, roztoče, perie etc. nejako veľmi nepociťujem... ale tiež som kedysi mávala ekzém zo zimy, až skoro taký hnedý povlak, teda bolo to skôr tvrdé, sa mi vytváralo na rukách
na stary prach..ako to povedat ..na stary prach zo starych veci..vtedy sa mi obe nosne dierky upchaju, oci scervenaju, kycham a z nosa mi tecie ako z hadice
a prisiel som na to sam..a bol som u alergologa ale doteraz mi nespravil testy, cize som sa na to vysral a len sa vyhybam priestorom, kde by mi bolo zle ..
@flemi nemyslím, že tu niekto napísal životohrozujúcu alergiu... ja svoju ľuďom hovorím v prípade potreby osobne, aby vedeli, čo majú robiť, keby sa vyskytla taká situácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a taktiež na kriedu a to mi začala zliezať koža z prstov a z rúk a trvalo to 3 roky (kožná nevedela prísť na to, z čoho to je a prišla som na to až ja sama, keď som skončila strednú, prišla na výšku a prestala kriedou písať)
Prisla som na to tak, ze nevydrzim z niektorymi ludmi v miestnosti, ked pocujem ich hlas mam chut vrazdit, ked ich vidim tak sa musim veeelmi ovladat.
A zistila som to pozorovanim.
potom asi od 10-13 na roztoče a troška na nejaké pele
a aj to ma prešlo
lebo su tu prenasaci vyjebani selijaki!
...nejaké reakcie som si všimla iba pri mačke a prachu inak nič nedodržiavam ....teda nejem kurča, ale z iných dôvodov, alergiu mám ako výhovorku
stale ked su vedla mna sa mi horsie dycha
ale tie ostatné alergie na prach, peľ, roztoče, perie etc. nejako veľmi nepociťujem... ale tiež som kedysi mávala ekzém zo zimy, až skoro taký hnedý povlak, teda bolo to skôr tvrdé, sa mi vytváralo na rukách
takže pokojne sem vypisujte diagnózy jedna radosť....internet je najbezpečnejšie miesto na zemi
ale nie maš pravdu, ludia su svine a vedia to zneužiť.