Keď si pozeráte fotky z detstva alebo spred pár rokov, proste keď vidíte tie "ksichty", účesy, oblečenie alebo čokoľvek iné .. čo vás pri tom napadne? Aké myšlienky sa vám preháňajú hlavou?
Krútim hlavou a smejem sa na sebe. Myslela som si, že som zjedla múdrosť sveta a že už sa nezmením. No jasné . Keďže pred takými 2 rokmi som mala krátke vlasy, tak je tam tá zmena viac než badateľná..
@lelia Ked si to tak zoberes logicky tak na tom nic nieje , ved urcite sa nemas za co hanbit , a je to uplne prirodzene , vies ked to mas len ty v PC tak naco vlastne ? ked to nikto neuvidi
len zoznes same pochvaly a budes mat dobry pocit kolko ludi sa kochaa tvojou krasou
@lianeposlusna ani trosku, ani ukradomky. fotaky su mojim celozivotnym uhlavnym nepriatelom, nemienim sa so ziadnym z nich ocitnut v jednej miestnosti. jedine, ak by si chcela nejaky ritualne obetovat, potom by som sa pridala
ak si na to pamatam spominam na ten moment, ked ta fotka bola robena co sa tyka vyzoru niekedy sa smejem, ze co som to mala za vlasy alebo naopak aka som bola zlata
pri prezerani dnesnych fotiek si len vzdy pomyslim, ze ako je mozne, ze som tak nefotogenicka...
staršie fotky..tak tie z detstva na tie sa rada pozerám a rozmýšľam , že kde sú tie časy a prečo ten čas tak rýchlo plynie ..a tie spred roka dvoch ako som sa fotila o zrkadlo a všelijaké pózy ta mi je smiešno
A na fotky aj keď na nich zle vyzerám ..stále sa rada pozerám .. rozmýšľam ,že ako som si mohla to a to obliecť atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
nostalgicke
a fotky z detstva... strašný smútok. že čas tak letí. a veci čo boli už nie su. preto si ich nepozerám
postupom casu mazem vsetky stare fotky. najstarsiu mam z minuleho leta a to stale neviem ci ju mam v PC
@lelia zaujimave
Odvtedy do štrnástich vlastne ani nemám fotky, nie som dvakrát hrdá na seba za to obdobie, ale zniesla by som sa.
len zoznes same pochvaly a budes mat dobry pocit kolko ludi sa kochaa tvojou krasou
@Lelia , nevšímaj si @Mm47 , on to skúša na každú.
vďakabohu, už je to za mnou............druhá
teraz som už aspoň trochu fotogenická.........tretia
nenávidím sa fotiť...........to je buď príčina, alebo dôsledok mojej nefotogenickosti................štvrtá
A hovorím si, prečo nemôžem tak vyzerať aj naživo
A staršie.. na tom sa smejem, vôbec mi nevadí, keď dá trebárs niekto na net nejakú moju starú hroznú fotku... A úplne z detstva, tie mám rada
a sucasnych - booooze ale som spatna
pri prezerani dnesnych fotiek si len vzdy pomyslim, ze ako je mozne, ze som tak nefotogenicka...
@lelia @1 viem presne o com hovoris... keby sa to dalo tak si vycapim fotky na oblohu
a musim uznat ze ma celkom vzrusuje pohlad aj na tvoje fotky
5...to do čoho ma nahabali?
8...ach ten účes
12...fuu to bola teda móda
15...som sa nemala maľovať kým to neviem
17...lepšie to už nebude
2. spomienky na tie časy, hlavne čo bolo pred 2 rokmi
a tiež i to čo @vewe
A na fotky aj keď na nich zle vyzerám ..stále sa rada pozerám .. rozmýšľam ,že ako som si mohla to a to obliecť atď
ale keď pozriem fotky z 3-4 rokov strašné niečo, ale aspoň sa dobre zabavím na starých fotkách