cao. ako vidis je take..hlasovanie prebieha cez net.take nieco uz bolo aj vlani. mozes si pozriet baby a ich videa, a podla toho hlasovat kto bude reprezentovat znacku axe. dobre su, fakt.
no, tak to by uz bola jaka reklama baby su podla mna aj tak pene, v satach, ale sme rozlisny, no ..mozete si ich pozriet na hlavnej stranke axe, hned vam vyjdu baby s kratkym videom a udajmi..
no nebolo by zle...zakryju vsetky krasy tela, ako sa mame takto rozhodnut .. zvykli ste aj hlasovat?? mne sa ta Natalia velmi zapacila, alebo aj ta Eva, ci Petra je dobra kocka, skoda ze sa da iba raz za den hlasovat, neviem sa rozhodnut :S
Sú pekné, zdravé zeny, nie ako niektoré modelky, ktoré majú rozne problémy, anorexie, bulimie. Som rada, ze také zeny budú tvárou axe. nech sú také zeny aj miss sk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Keby sú nahé, tak by bolo ešte "brutaaaalnejšie"?
www.axe.sk
Kazdy den hlasujem na Natáliu, le zatial nic.
Lucia je prvá, akoze neviem..Kolko ludi, tolko chuti..
Videli ste aj ceské baby?
Nájdem pre vás to video, aby ste videli rozdiel!
Akoze milé sú urcite, a sem tam aj peknucké, ale teraz modelky, hostesky hladáme
A to na 100% viem, ze sú aj ovela krajsie ceské baby!
Ale uz som videla pekné ceské holky v Prahe napr.
Ako si to mysleli v Cechách???!!!
a teraz určite ste žiarlivi
Tak urcite vie kde ja tá blondinka, ktorá je uplne na zaciatku??
Na nu sa preco nedá hlasovat?
Opytaj sa prosim!
Som rada, ze tam nie sú blondinky medzi nimi
Sú "zivé" a pekné a prirodné.
Dobre vyzeraju axe baby, ale nie ako profesionálne modelky, axeman22 má pravdu. Axy angels sú hostesky, a dobre je to tak!