Ked odmyslim, ze sa mi deti v skole smiali, robili mi zle a bola som skor taky outsaider kolektivu.
Ale bolo to carovne obdobie, kedy som mala jedneho uzasneho kamarata (a este par dalsich), s nimi mi bolo super, vsetky nase hry, dobrodruzstva... A krasne bolo ako sme vtedy prezivali sviatky (vianocne, velkonocne), vsetko bolo take kuzelne, ine, krasne
na dačo okolo posledných troch rokov kus druháku, tretiak a štvrták na gympli s najúžasnejšími babkami na svete a posledných 11 mesiacov s dvomi najlepšími chlapmi a nechystám sa končiť s tým najlepším obdobím
z detstva také obdobie nemám, to som bola samý problém
Také to bezstarostné obdobie keď som mala 9-10 rokov. To boli roky! Zo školy som každý deň doslova utekala domov, rýchlo som hodila kabelu do kúta (úlohy som si už vtedy nerobila poctivo), extrémne hltavo som sa najedla (niežeby som bola hladná, ale mala som na programe zaujímavejšie veci, tak som sa musela ponáhľať) a potom ma doma nebolo až do večera.
Bolo mi jedno ako vyzerám, keď som mala na sebe vyťahané tepláky, deravé tričko a vyčaptané tenisky. Hlavne že som mohla s bandou rovnakých výrastkov lietať po vonku, loziť na stromy, kradnúť čerešne a robiť "výskumné výpravy" na neprebádané miesta za dedinou, do okolitých hájov a rolí.
Napadli mi dve-tri, ale vo všetkých prípadoch mi v tom čase bolo nahovno a hoci spätne ich vnímam pozitívne, keby som sa do nich mohla vrátiť, ani by ma nehlo.
@zuzkaa236 Chcela by si sa vratit do cias, kedy si mavala okakanu plienku, plakala a kricala z nepochopitelne dolezitych dovodov a nemala si vela moznosti, nez sa z postielky pozerat na nudne biely strop ?
ja mam par okamihov alebo dni uplne krasnych,na ktore velmi rada spominam ..ale su to skor dovolenky s rodicmi pri mori ...ale este spominam rada na detstvo ..a samozrejme par dni v mojom zivote od januara 2009 do februara 201
ja momentalne jun a jul udialo sa toho strasne vela a hlavne 28.máj dne mesta v hnusti a krasna noc s mojim milacikom . pretoze ja som bola dohodnuta s kamkou ze budem u nej buvat a s jednym kamosom som sa mala stretnut zostala som snim kamka sa na mna vyjebala a nemala som ist kde thakk moj super kamos bol so mnou celu celucicku noc . a thak som sa snim aj dala dokopy . a sme nadalej spolu .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
September 2008- Január 2009
December 2009- Apríl 2010
Dôvody sú osobné.
asi na toto
ale prečo... to si nechám pre seba
v podstate ´08.
Ked odmyslim, ze sa mi deti v skole smiali, robili mi zle a bola som skor taky outsaider kolektivu.
Ale bolo to carovne obdobie, kedy som mala jedneho uzasneho kamarata (a este par dalsich), s nimi mi bolo super, vsetky nase hry, dobrodruzstva... A krasne bolo ako sme vtedy prezivali sviatky (vianocne, velkonocne), vsetko bolo take kuzelne, ine, krasne
z detstva také obdobie nemám, to som bola samý problém
žeby oktáva? lebo ma bavilo pravidelne kontrolovať papier so suplovaním?
Bolo mi jedno ako vyzerám, keď som mala na sebe vyťahané tepláky, deravé tričko a vyčaptané tenisky. Hlavne že som mohla s bandou rovnakých výrastkov lietať po vonku, loziť na stromy, kradnúť čerešne a robiť "výskumné výpravy" na neprebádané miesta za dedinou, do okolitých hájov a rolí.
Ja.. neviem. kazdu chvilu na nieco ine, ale na obdobia by som to rozhodne nedelila. Mam krasny cely zivot
a potom 2006-2007
a ešte jedno by sa našlo