Chcela by som všetkým a hlavne tým starším povedať,že mi je ľúto tých,ktorým tak ubližujô len kvôli tomu,lebo si myslia,že ak majú viac,tak sú aj niečo viac ako ostatní.Volá sa to citové týranie.Nikto nemá právo vyvyšovať sa nad ostattných preto,lebo je s
..tak napr. mne este nikto nijak neublizil na birdzi ..takze kazdy si za to mozno moze sam (?!) ...neviem..ale ta holka 13rocna, uz neviem aky mala nick, a zakladala diskusie ze kolko mame chalanov za rok...tak to je trapne, sa ani necudujem ze ju kazdy zdrbal...a nejde len o tu diskusiu, ale tak inteligencia./....0 bodov ..a to nie len ona je taka, vsimaj si niektorych ludi tu a pochopis ale nikoho neurazam ..len konstatujem ...a hovorim svoj nazor
teraz neviem, či ide o straších v tvojom okolí alebo o starších birdzákov.
Čo sa týka birdzákov, to je jednoduché: chceme vám mladým len dobre, nechceme, aby ste sa dostali na pochybné chodníčky, a preto vás zhadzujeme. Prílišné sebavedomie škodí
nie je to uplne presne k tejto teme,je to ale ajtak o tych mladsich,neznesiem ked zacne rypat alebo nadavat kamaratom alebo mne nejake decko,myslim tym niekto mladsi,ktory chce byt iby zaujimavy a velky hrdina pred kamaratmi, nepravom si prilis namysla o sebe,takych by som kopala od rana do vecera do tej tupej gebule,bohuzial v okoli ich poznam dost,ale spravia nieco jeden krat a uz vedia ze nabuduce si radsej nemaju zacinat a drzia sa pekne oblukom daleko odomna...ak budem mat deti,nikdy nedovolim aby z nich bolo nieco take blbe ako ti v dnesnej dobe...ak su ti dotycni mladsi ludia normalni,ich nazory berem rovnako vazne,nepodcenujem nikoho iba kvoli veku
Vies ty vobec co je citove tyranie? Moja mila, ked ides na internet tak snad necakas ze si tu pod ruskom anonymity bude niekto brat servitok pred usta. Tam sa radsej chod hrat s barbinami a vylez ked budes mat viac rozumu. Dufam ze som ta dostatocne "citovo utyral" aby si sa tu uz s tymi mudrymi recami, ktore tipujem si pisala tak pol hodinu, vypadla prec....
Presne o tom som vravela:Ty majlos,myslis si,ze si kto,ze si tu mozes niekomu koho ani vobec nepoznas pisat ako sa ti zapaci.Nie si ty dajaky namysleny?Pride,precitas a co tak,keby si sa trocha zamyslel nad sebou a nad tym,co tu padlo.Vrodena inteligencia je casto podmienena pohlavim a ty si jasnym prikladom
pokojne, pokojne...máš pravdu, však ja súhlasím, len ako neohrabane majlos podotkol, citové týranie to určite nie je ...proste ti tvoje okolie nedáva pocit, že aj tvoj názor by mohol mať váhu, však ja to chápem, to isté sme prežívali aj my, a preto apelujem na nás starších, aby sme týmto nepokračovali a nerozmýšľali hromadne, ako to má v úmysle napríklad holýnájt, ale zamysleli sa a vážili si decká (aj keď často to nie je vôbec jednoduchééé)
mimochodom, ja zase apelujem na tých, čo majú tituly, a akoby si ich zmodofikovali na palice a bili nimi nás študentov, proti tomu som zase ja! sa vyvyšujú a obľubujú svoje postavenie, robia všetko preto, aby sa ho iní báli, to je dosť úbohé...a najmä ľuda ľahko predvídateľní sú smiešni, dokazujú, aké sú bábky davových myšlienok
Ja sa za svoj vek nehanbim a nevravim o sebe,ze sa starsi vyvysuju nado mnou,ale ze sa vyvsuju aj na ostatnych,ale oni nevedia,ako vam starsim to povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Čo sa týka birdzákov, to je jednoduché: chceme vám mladým len dobre, nechceme, aby ste sa dostali na pochybné chodníčky, a preto vás zhadzujeme. Prílišné sebavedomie škodí
mimochodom, ja zase apelujem na tých, čo majú tituly, a akoby si ich zmodofikovali na palice a bili nimi nás študentov, proti tomu som zase ja! sa vyvyšujú a obľubujú svoje postavenie, robia všetko preto, aby sa ho iní báli, to je dosť úbohé...a najmä ľuda ľahko predvídateľní sú smiešni, dokazujú, aké sú bábky davových myšlienok
na primitivny problem, primitivne riesenie