Keby bol kazdy atom vo vesmire opicou, ktora by uz od Velkeho tresku nahodne vytukavala na pisacom stroji miliardu pismen za sekundu, mohla by byt uz celkom slusna pravdepodobnost, ze by sa v tom nahodnom zhluku pismen nasli prve verse najznamejsej Shakes
Zipporah: Strasne, co ak kazdym svojim prdom vytvaram dalsi vesmir odteraz nebudem prdiet tak lahkomyselne
Cts_w, ale vesmir je konecny, v case aj priestore, vznikol pred asi 13,7 miliardami rokov.
Lovea5: ale inak pravdepodobnost, ze by sa tam nasiel cely Epos o Gilgamesovi alebo cely obsah fora birdzu je zasa takmer nulova. Realne mozno par viet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Dostal som s k tomu cez Kolmogorovovo 0/1 pravidlo pri studiu perkolacnej teorie
Dal som to sem len z nahleho zachvatu fascinacie "plodnou" filozofiou D sak pri temach typu "ako zvacsit penis" sa to strati
jeden mi raqz napisal, ze co ked vesmir je len grgom gigaopice??? alebo horsiolepsie..prdom?
Cts_w, ale vesmir je konecny, v case aj priestore, vznikol pred asi 13,7 miliardami rokov.
Lovea5: ale inak pravdepodobnost, ze by sa tam nasiel cely Epos o Gilgamesovi alebo cely obsah fora birdzu je zasa takmer nulova. Realne mozno par viet