prisiel za mnou kamos ze ma pokazeny mobil pretoze rychlo sa mu vybija a strasne mu mrzne, a ze baterka je pokazena. Ked som sa do toho mobilu dostal tak prisiel som nato ze mobil je zavireny a naraz bolo zapnutých a aktívnych 36 aplikacii. Cely mobil som mu zmazal a nahral vsetko nanovo a mobil ide ako novy.......pozri si kolko hluposti mas pozapínaných a preto ti to žere baterku.
je uplne jedno jak ten mobil nabijas, 100-0je jeden cyklus, 100-50-100-50 je jeden cyklus, je dobre ho nechat este aspon 10-15 minut nabijat po tom co dosiahnes 100%
aplikacie v pozadi ti baterku nezeru ( na iOs )..
nemal by si ho uplne vybijat, teda ze sa ti vypne lebo nema stavu
@maangooo jak mas smartfon tak v strede mas to hlavne tlacitko a potom na lavej strane mas take oblzniky, a na pravej taku sipku. Tak stlac to lave, a uvidis kolko hluposti mas zapnutých....najviac žere baterku este ked ma zbytocne wifi zapnute, GPS, a Bluetooth. Najlepsie ked uplne odinstalujes aplikacie ktore vôbec nepouzivas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
je uplne jedno jak ten mobil nabijas, 100-0je jeden cyklus, 100-50-100-50 je jeden cyklus, je dobre ho nechat este aspon 10-15 minut nabijat po tom co dosiahnes 100%
aplikacie v pozadi ti baterku nezeru ( na iOs )..
nemal by si ho uplne vybijat, teda ze sa ti vypne lebo nema stavu
viac: » www.reddit.com/r/iphone/commen...
dvakrat tukni stredne a vidis otvorene appky