Načo sú revízory ked sú plné autobusy trolej busy...alebo hocico...ked ide tak ide z predu..a ak je plny dokym sa dostane do zadu tak aj 20 krat stihnes ist prec ...aj pri busoch nemuia to byt elekt.
ja som revizora stretla dvakrat v zivote...a dvakrat v zivote som platila pokutu...odvtedy si poctivo cvikam listky a ostatny o mne vravia ze som nepoucitelna
ja som minule isla na cierno a ma skoro chytil :/ ...este stastie ze ten predomnou nemal listok tak som stihla vystupit ...a som potom musela peskovat domov ...ale inac velmi zriedka stretavam revizorov
ale mali by chodit.. lebo taka jedna.. si nikdy nezaplati, a ked sa na nu kuknem tak sa kuka namna jak keby som jej zezrala weceru... jaj.. keby chce ist akurat tedy ten rewizor jak by som sa smala.. alebo rozmyslam ze to nahram na video a potom ukazem soferowi..=D bo uz nemam na to furt nervy ze PRAVIDELNE chodi na cierno... =-/
ja stretavam dost casto ale iba ked mam cvaknuty listok,ked nemam (co je kazdu druhu cestu busom) tak ho nestretavam nastastie... a zistili sme ze ak mas polovicny tak ani nekontroluje len sa z dialky pozrie a najma karty kontroluju.minule jedna baba nemala listok tak s nou n najblizsej zastavke vystupil a cakal na doklady neprijemne
ja som v BA stretla prvýkrát revízora pred cca 3 rokmi, vtedy ma chytil a boli tam traja - jeden vzadu, v strede a na začiatku...takže som si zacvakala a odvtedy mám vždy lístok /teraz už elektronickú čipovú kartu - nič lepšie v BA nevymysleli /...ale odkedy ma chytil, nikdy som revízora nestretla
ja som nacierno cestovala len vo vlaku ale inak nikde....pravidelne si kupujem listky kedze chodim SAD-kou a za tie 2 roky som ho stretla len 1 krat a ten listok brutal dlho mi skumal nwm co bolo take na nom zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov