čo je to blbosť podla teba? som blbec ked peniaze nešetrím a rozbijem ich na dovolenkach a vyletoch ? však su to nepotrebne veci a predsa by som si mal setrit peniaze na to aby som bol v buducnosti zabezpečený...
fuck system ! Nech si každý robí čo chce, ked ho naplna hranie automatov nech ich tlačí aj tam...
pokiaľ je to človek, ktorý sústavne vyplakáva, že nemá peniaze a otravuje tým život ľudí okolo seba, tak áno, na chvíľu ma nasere, keď viem, že s tými peniazmi narába zle.
vo všeobecnosti mi to je ale úplne jedno, peniaze sú chujovina, tiež ich míňam občas neuvážene a každý si so svojimi môže robiť čo chce.
@paria333 myslim, ze tym sa myslela nieco take ako ked kupis z teleshopingu nejaky krajac na zeleninu za 80e, ktory je absolutne tupy a na nic alebo podobne veci ...
Podľa toho kto . Keď mi na ňom záleží a viem, že má finančné problémy a v tomto je nesamostatný a darebný, tak mu poviem, či mu nejebe na tú hlavu. Keď je to úplne cudzia osoba, tak mi je ukradnutá. Ale nepotrebujem iných komandovať a atakovať mojimi múdrosťami, je to ich život.
nehnevá ma to, nech si každý kúpi čo chce, pre mňa t môže byť blbosť ale pre nich to môže byť niečo čo chceli. akurát ma mrzí ak si niekto kúpi nejakú vec za zbytočne vysokú cenu, keď inde to mohol mať lacnejšie keby sa poradil s niekým kto sa do toho vyzná... napríklad notebook alebo mobil.
Toto je večná téma našej rodiny. Niekto si kúpi drahé auto, drahé oblečenie, drahú elektroniku, cigarety a všetko, čo sa nepočíta do kategórie pre nutné prežitie a už sa hádajú, že načo mu to je. Ja hoci chápem to, že naša rodina je roztrhaná medzi bohatších a chudobnejších, tak si máme pomáhať, ale niektorí keď majú našetrené, tak si proste začnú svoje úspory míňať na zbožné priania a užiť peniaze vo svojom duchu namiesto toho, aby im ležali na účte. Osobne ma takéto debaty ovplyvnili, lebo sám som sa dostal do situácie, kedy si môžem dovoliť míňať, ale veľa som toho pre seba nekúpil, proste tvrdo len šetrím. No práve teraz mám možnosť si kúpiť niečo poriadne a zrazu váham. Pretože jeden z dôvodov je, že ma zas budú ohovárať, že čo som si to dovolil kúpiť za zbytočnosť, že načo mi to je, luxus proste. Ale ja som luxus sám sebe nikdy nedoprial a príde mi to potom pokrytecké, len preto, že iní narobili chyby a míňali na zlé, akoby som si ja mal šetriť na opravu zlých rozhodnutí. Nuž nežijem len rok a pár dní, chyby narobím aj bez toho. @moonshine
Nenahneva ale je mi to smiesne kamarat si teraz trebars kupil 9 rocnu octaviu cervenej farby za 10 000€ xD ledva ju prepisal a uz je v servise ze sa mu nieco dojebalo no proste smiesne mi to je ale je to jeho vec
Aj ked peniaze pre mna nemaju hodnotu @5 prvy odstavec to vystihuje a este ma to serie ked na blbosti mina clovek co mi dlzi prachy ale to len tak z principu nie kvoli tym prachom ale kvoli pristupu tej osoby
@vsakpredsajaa Presne to som napisal aj ja, lebo nie je v otazke specifikovane, aky kruh ludi mysli. Ked bude moja zena minat peniaze na kok..ehm, tak ma to bude srat, ale ked moj sused, tak je mi to fakt u prdele. Lebo ho nemam rad.
nehneva ma to pokial to nie je nejaky extrem ako napriklad zenska s 3mi detmi ktora ma najnovsi iphone ale vyplakava na priznaniach ze nema na jedlo/oblecenie pre deti
Pokial sa ma to bezprostredne netyka, tak nech robi co chce. Ak by to boli napr. moje potencionalne deti, manzel (a vzal by zo spolocneho rozpoctu na domacnost dajme tomu), tak to by uz bol problem.
Skôr mi to príde vtipné. Alebo sa nad tým čudujem. Niežeby ma to hnevalo, len mi to príde zvláštne. Napríklad keď sme boli na výlete, tak moja kamoška si kúpila ako suvenír drahého, veľkého trpaslíka. A ja som iba tak pozerala že wut.. Načo Však by cez hlavu stačila pohľadnica alebo kľúčenka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
fuck system ! Nech si každý robí čo chce, ked ho naplna hranie automatov nech ich tlačí aj tam...
vo všeobecnosti mi to je ale úplne jedno, peniaze sú chujovina, tiež ich míňam občas neuvážene a každý si so svojimi môže robiť čo chce.
Muselo by mi pekne jebať
nehneva ma to pokial to nie je nejaky extrem ako napriklad zenska s 3mi detmi ktora ma najnovsi iphone ale vyplakava na priznaniach ze nema na jedlo/oblecenie pre deti
ked si niekto zarobi a kupi tak nech ma
proste keď viem, že ich to finančne nezruinuje, ale trebárs im tá vec spraví radosť, nech, tiež nie som ukážka zodpovednosti v tomto
keď niekto tvrdí, ako peniaze nemá a vzápätí si kúpi nového záhradného trpaslíka, tak to už prevraciam očami