Mam otazku... Uz dlhsie to neviem spravit...
Potrebujem nainstalovat jednu aplikaciu ktoru mam v mobile cez pocitac... Ako ho mam nainstalovat? Cez co ho mam otvorit?
Mobil ma windows, typ lumia, aplikacia ma koncovku .apk
hoc do týchto vecí nie som znalec, ale žiadny program ti v mobile netreba, jednoducho správnu koncovku, inštalátor sa ti spustí automatický. Možno len umiestnenie aplikácie treba do určitého priečinka.
@patuskoo ta aplikacia v obchode neni... A ked ju stiahnrm cez stranku ta mi zabere miesto ale nemam to nikde... Jedina sanca je to nainstalovat cez pocitac a to mi treba ale neviemcez aky program to otvorit
@notme hej viem dalej?
Je to pokerstars.apk
A znam ze pokerstars ide na vsetky operacne tak jak to mam sakra nastavit potrebujem len program na spustenie cez pocutac tej apky
- uz ti tu bolo povedane ze apk maju koncovku aplikacie pre android tak co este ako chces? ako mozes aplikaciu spravenu pre android cpat do lumie? alipkacie pre windows phone maju koncovku xap...
- to ze si niekde pocul alebo cital ze to je pre vsetky OS este neznamena ze to je aj pre wp. vacsinou sa tym mysli android a ios. cize aplikaciu s akoncovkou apk co lumie nedostanes ani keby si sa posral
- ZIADNY soft neexistuje ktorym by si nahral do lumie akukolvek aplikaciu. proste sa to neda. musel by si mat developer unlock a to stoji tusim 100 eur na rok...aj to som si neni isty ci ti to povoli instalaciu aplikacii stiahnutych z netu..
- co neni v obchode to do lumie nedostanes. NIJAKYM sposobom...
@kosmiklove takze mi pomoz/te s jednym... Nainstalovat pokerstars do lumii ale problem je ze to musim spravit cez pc bo nwm com ale v mobile nemam spravcu úloh... Subory najdem iba cez pc budte dobriiii uz dlho sa s tym trapim a neviem si rady
aj keby to bolo pre vsetky OS tak pre kazdy to musi spravene zvlast. to co mas ty s koncovkou apk je konkretne pre android. to aj jebnuty musi pochopit ze na iny os to proste nenainstalujes...
za dalsie...windows phone neni tak rozsireny aby prelomyli ochranu a dali sa tam instalovat akpikacie inak ako z obchodu...
takze ak to neni v obchode tak to do telefonu NEDOSTANES
a to ze neveris ma nezajima. sam pouzivam lumie uz vyse 3 rokov takze to viem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Je to pokerstars.apk
A znam ze pokerstars ide na vsetky operacne tak jak to mam sakra nastavit potrebujem len program na spustenie cez pocutac tej apky
- uz ti tu bolo povedane ze apk maju koncovku aplikacie pre android tak co este ako chces? ako mozes aplikaciu spravenu pre android cpat do lumie? alipkacie pre windows phone maju koncovku xap...
- to ze si niekde pocul alebo cital ze to je pre vsetky OS este neznamena ze to je aj pre wp. vacsinou sa tym mysli android a ios. cize aplikaciu s akoncovkou apk co lumie nedostanes ani keby si sa posral
- ZIADNY soft neexistuje ktorym by si nahral do lumie akukolvek aplikaciu. proste sa to neda. musel by si mat developer unlock a to stoji tusim 100 eur na rok...aj to som si neni isty ci ti to povoli instalaciu aplikacii stiahnutych z netu..
- co neni v obchode to do lumie nedostanes. NIJAKYM sposobom...
este nejake otazky?
pisem ze sa to NEDA! subory s koncovkou apk su pre android...comu akoze stale nechapes? neda sa ani cez pc ani cez nejaky program. CEZ NIC.
aj keby to bolo pre vsetky OS tak pre kazdy to musi spravene zvlast. to co mas ty s koncovkou apk je konkretne pre android. to aj jebnuty musi pochopit ze na iny os to proste nenainstalujes...
za dalsie...windows phone neni tak rozsireny aby prelomyli ochranu a dali sa tam instalovat akpikacie inak ako z obchodu...
takze ak to neni v obchode tak to do telefonu NEDOSTANES
a to ze neveris ma nezajima. sam pouzivam lumie uz vyse 3 rokov takze to viem...