cafte...tato diskusia je o vasej naj naj naj postavicke z harryho pottera...mate najracej harryho, rona, hermionu, dumbledora alebo niekoho ineho?? NAPISTE..napr. mojou uplne naj naj naj postavickou je tonksova ...popripade sem mozte napisat vasu post
No ja nejsom nejaky moc extra super fanusik Harryho,ale ja mam rada celkom tie dvojicky ty su taky v pohode co furt vymyslaju a aj Rona..Toho som mala rada hlavne v HP3..a potom Snapa..ci ako sa pise
HP neznasam ale snape je simpos btw toto je daka 6 diskusia od teba co by nebolo zvlasne keby si ich nehodil vsetky naraz ale su celkom inteligentne takze v poho
Hedviga, Sirius Black sú super, ale najradšej mám Freda a Georgea W. a tiež Remusa Lupina. Neznášam Petúniu Dursleyovú a Marge D. Snape je iba nešťastný.
ej ta pola mna su naj harry,ron,hermiona,dvojicky W.,Sirius Black,ginny ci ako sa to vola,dumbledour,lupin,Nevill,a toten chrabromilsky duch on bol podareny myslim ze sa voal takmer bezhlavy nick ..........a neznasam umbridgeovu,malfoy,jednoznacne voldemort,petuniu a verona,a aj ked nebol napokon zly ale aj tak najviac severusa snape
tak ja mám tých obľúbených postáv veľa ale tak najmä hlavné trio... Ron je fakt funny... najmä dobré výrok v HP5 v súvislosti s ním boli... "Ron ty máš však citový rozsah čajovej lyžičky" alebo keď utiekli od Umbridgeovej a Ron im povedal, že to bol jeho plán úteku a Hermiona: "Ron... to bolo... múdre" alebo Ginny, Luna a Remus sú super...
Počkať!!! Dobby! To je moja obľúbená postavička z HP! Ja som tak revala keď ho v HP7 Bellatrix zabila chudák Dobby... "Dobby si za to prežehlil ruky pane..."
sa mi zda ze malo ma rado harryho.. alebo to je samozrejmost ze ho mame radi?... ja mam rad Albusa a Dobyho asi ty su moji najoblubenejsi ale aj ostatny su super
noo urcite Fred a George ale radsej mam georgea lebo o fredovi J.K. stale pise,proste secko vtipne MUSI povedat fred a george iba sem-tam daco prehodi...a kedze su to dvojicky tak ona by nemala uprednostnovat
ja milujem Rona, aj keď je to chalan, máme veľa podobných vlastností a ja sa na neho vždy teším keď si idem prečítať knihu, alebo pozrieť film A ešte Luna je skvelá
A neznášam Umbridgeovú, som sa pristihla ako som normálne pociťovala nenávisť k nej keď učila na škole
Ronal Weasley - juuuuuj omg to taký úžasný človek juuuuj fkat môj naj naj najobľúbenejší aj herec celkovo Rupert Grint aj ron ako postava wow....umrem, to platonická láska teraz za mňa hovorí, takže noo nekomentujem proste je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
heh ja sa ani rozhodnut neviem ale tak Hermionka, Harry....a potom Ron tie jeho hlaaasky nemaju chybu proste koniec, on s Hermy ked sa hadaju koniec D....a este aj fred a george su typci.....a Sirius bol faajn.....tonksova podarena...ale hermionka naaaj
najracej mam Severusa Snapea,Harryho,Dumbledora to su moji najoblubenejsi a Snapea som mala rada od prvej casti lebo som vedela ze on vlastne nieje zly pretoze stale pomahal Harrymu aj ked ho nemal rad kvoli tomu ze neznasal jeho otca a potom mam rada este Siriusa a Remusa a nemam rada slizolincanov,Umbridegovu a Filca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale najlepši je ron a dvojičky weasleyvove, to je bez debaty!!
Hermiona
Harry
Severus
a Albus
Počkať!!! Dobby! To je moja obľúbená postavička z HP! Ja som tak revala keď ho v HP7 Bellatrix zabila chudák Dobby... "Dobby si za to prežehlil ruky pane..."
A neznášam Umbridgeovú, som sa pristihla ako som normálne pociťovala nenávisť k nej keď učila na škole