hlada sa najdojimavejsi film,,,taky po ktorom ste sa nezmohli na slove len slzy tiekli prudom,,,nemusi byt to prave romantika,,,skratka film ktory svojou myslienkou dokaze pohnut citmi kazdeho
Forrest Gump, Zelená míla.. a ešte taký neznámy, o dvoch lezbičkách a ich láske (nebol to americký stupídny teenegerský film) pričom jedna z nich spáchala samovraždu
život je krásny to je ciťák pri ktorom každý musí revať, smiať sa cez slzy a povedať si , že je to najlepšia a zároveň najtragickejšia kómedia a dráma a romantický film v jednom.
Tak ako tu už bolo spomenuté tak Most do krajiny Terabithia a Klik, život na diaľkové ovládanie a na viac si nespomenie ale nedávno som kukal jeden ale just neviem ako sa volal. Jednalo sa v ňom o psíka ktorého si kúpili novomanželia a potom zomrel :´( :´( .
Slzy prudom rozhodne nie, ale musela som sa velmi drzat, aby som neplakala viac, ako 5 minut pri Zelenej Mili. Ale aj Skrotena hora sa mi dost pacila a rozosmutila.
nepohne so mnou green mile, forrest gump, titanic už vôbec nie, dokonca ani švédske filmy z roku 76, aj Max a mary boli na mňa prikrátki. ale!
sledujúc film Sám doma (1st) sa prichytím pri tom, ako sa mi v oku objavila slza.
za všetko môže atmosféra Vianoc a hlavne sviečka, ktorá mi podpálila obrus, a tým spôsobila slzyspôsobujúcu atmosféru, Macaulay Culkin bol iba kulisa, ktorá za nič nemôže, samozrejme!
Prúdom mi slzy tiekli pri Zelenej míli, je úžasná.
A hrozne dojímavé boli pre mňa Život je krásny, Once a jeho záverečné scény, Pianista a napokon tu bolo ešte niečo spomenuté, čo sedelo, ale kurnik, čo to bolo...? ach jasné.... Meet Joe Black... tam som na jednom mieste vyprskla do strašného plaču, to si živo pamätám... a to sa mi teda často nestáva.
Zelena mila, a walk to remember... ehm, ale slzu som nikdy nevypustila pri filme... sice, ale ba! v prvom rocniku na zs ked v nekonecnom pribehu tomu chalanovi pohltili baziny kona
Neviem presne ako sa to volalo ale bolo to o takom malom bábätku Amy ktorá sa narodila s poruchou srdca a držali ju v inkubátore len na prístrojoch a chceli ju od nich odpojiť pretože vraj nemá už šancu ale jej matka to nedovolila. Dlho chodila k nej do nemocnice, každý deň a dúfala že sa jej polepší ale nakoniec tá malá zomrela. Vtedy som strašne plakala a to pri filmoch nikdy nezvyknem plakať.
Takých filmov bolo určite viac, aj keď som neplakal ale prežiť to by som určite nechcel, čiže všetko jedno mi nebolo a jasné nejaká ta slza mi vypadla z oka.
Posledný ktorý som videl bol snáď utá vojny, Admirál bol tiež dobrý už menej dojemný, No takých filmov je kopa ako som poznamenal ťažko, ani názvy si už nepamätám.
neplakala som ani pri green mile ani pri forrestovi ani pri titanicu.. zoznamte sa joe black a pearl harbor ma unudili k smrti.. ale za to pri armagedone mi vypadli nejake tie slzy a pri levom kralovi pravidelne vytapam celu obyvacku neviem som citliva na smrt otcov vo filme asi..
@hetfield , ach ták, lebo pozerám, že kusturica nepoznám, Živoj je krásny režíroval roberto begini ale nevadí, hm...inak môže to byť tiež zaujímavý film, ten Živoj je zázrak(páči sa mi ten nadpis)
rozhodne Most do krajiny Terabithia a tiež aj Klik, život na diaľkové ovládanie a Leví kráľ... nejak ma to berie, ked id eniekto nenavratne prec... ale v tom Klik-u ... tam som plakala, a cez slzy som zistila, ze ten chlapik zije...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
Ale niečo takého som videla pred nedavnom zaujimaveho...len ani za boha si nespomeniem čo to
a ešte jeden ale ani za boha si neviem spomenúť
Až na horeuvedenú svetlú výnimku a pramálo ďalších vás dojíma desný hnoj, vážení prítomní.
sledujúc film Sám doma (1st) sa prichytím pri tom, ako sa mi v oku objavila slza.
za všetko môže atmosféra Vianoc a hlavne sviečka, ktorá mi podpálila obrus, a tým spôsobila slzyspôsobujúcu atmosféru, Macaulay Culkin bol iba kulisa, ktorá za nič nemôže, samozrejme!
A hrozne dojímavé boli pre mňa Život je krásny, Once a jeho záverečné scény, Pianista a napokon tu bolo ešte niečo spomenuté, čo sedelo, ale kurnik, čo to bolo...? ach jasné.... Meet Joe Black... tam som na jednom mieste vyprskla do strašného plaču, to si živo pamätám... a to sa mi teda často nestáva.
Ja sa proste nemozem zdrzat slz
Posledný ktorý som videl bol snáď utá vojny, Admirál bol tiež dobrý už menej dojemný, No takých filmov je kopa ako som poznamenal ťažko, ani názvy si už nepamätám.
Romeo and Juliet (1968)
Ps. I love you
ale tak co ja placem pri vela filmoch...
Voda pre slony
Love actually (láska nebeská)
The last song
a
Elephant man