Raz ma boleli kosti v nohách asi kvôli studenému moru. Tri dni som sa zvíjal v bolestiach, najlepšie by bolo keby ma vtedy uspali lebo sa to nedalo vydržať.
brucho ma bolievalo straaasnym sposobom odmalicka. a koli tomu uz pri najmensom naznaku bolesti beriem tabletku, lebo mam z toho fobiu a predstava toho ako to bude vyzerat ochvilu ak nezasiahnem ju uplne otrasna.. nech je to akakolvek bolest uz to uplne zle znasam. PSYCHARINA
@zlatokopka presne si opisala moje byvale kramy...brala som nurofen uz pri malom naznaku bolesti, lebo ked som si predstavila samu seba o dve hodiny ako sa budem zvijat v krcoch v klbku na posteli s pocitom na zvracanie....mala som z toho uplnu fobiu.
Ja som zažil viacero silných bolestí brucha, kostí (keď som fajne natrieskal kolenom o mur pri nevydarenom parkourovom triku som myslel že mi väzy potrhalo, domov som odskackal len)
Ale uplne mega najhoršie bola bolesť zuba.. to radšej by som zase narazil kolenom o mur v behu jak keby som mal zase mať takú bolesť akú som raz zažil že som silvester prespal s tabletkami a musel som si davať aj 2-3 aby dačo zabralo a aj tak som furt citil taky hnusny pocit v zube (z ktoreho ma nebolelo ucho ani hlava proste ma bolel len mega uplne hnusne zub).. asi o mesiac na to som šiel do zubara na prehliadku a mi prevrtal niektore plomby a potom ma ten zub prestal bolieť.. *klop klop*
@zajkousko Ja som strašny strachoput pokiaľ ide o zubára.. väčšinou so mnou musí ísť ešte aj mama lebo by som tam nevydržal dlho sedieť ani v čakárni Ešte pred pomaly polrokom som mal isť preplombovať 2 zuby a ďalšie 2 zaplombovať a furt to odkladám :/
Raz som dostala takú virózu ci čo, ze ma nenormálne bolela hlava vkuse tri dni (akokeby som mala v mozgu napichane ostre ihly a pri sebemensej zmeny polohy hlavy ta bolest narastala), tabletky nepomahali, celé noci som nespala a pamatam, ze väčšinu casu som prerevala :/ fakt hnusna bolesť, nechcite zažiť
hm, no ja som asi žiadnu takú úplne deštruktívnu bolesť nezažil, ale keď bolia oči pri chrípke (čiže celé oči aj s nervami a pridruženými svalmi pri každom pohybe), tak je to dosť nepríjemné
Srdce - a teraz nemyslim tu akoze pseudobolest skrachovanych zalubencov. Myslim ozajstnu fyzicku bolest spojenu s infarktom. Kazdy, kto si tym presiel vie aka neznesitelna bolest to je a navyse este sprevadzana strachom a uzkostou. Nastastie to po pol hodine preslo, inak by ma nedal dokopy ani kristus...
@zajkousko injekcie ma už viac krát napadli no ale zas ten sprej to mi par krát dal a uplne nič mi to nepomohlo tak som vravel že netreba (možno sa zubar zle trafil no neviem)
máš "na hovno" zubára, vymeň ho, najdi si nejaku ženskú zubárku, tie su citlivejšie, krajšie a hlavne ti to spravi s láskou
ver mi ja som to tak spravil a teraz chodím do Brna, tam som robil a keď ma bolel zúbok tak som išiel len tak náhodne a dobre to dopadlo, odteraz už žiadnu inú, len ju .......filip
@zajkousko hej viem že sú citlivejšie keď ten zubár mal tam u seba jeho dcéru (ktorá študuje tiež za zubárku) tak mi vrtať zub šla a uplne jemne bezbolestne ešte sa furt aj pytala či ma niečo nebolí alebo že ak ma bude bolieť tak nech dvihnem ľavu ruku a tak a mama potom že mi ten zub robila skoro pol hodiny ale som bránil tú zubárku/praktikantku že aj keď mi ten zub robila dlho tak bezbolestne
@paulinka24 prečoM teba nikdy nebolelo brucho zo stravy napr. alebo z iných vecí?...naposledy ma tak bolelo brucho akoby mi ostávalo len pár sekúnd života a musel som vypiť nejakú horkú sračku, aby to prešlo... a najhoršie na tom je, že bolesť brucha prichádza nečakane a hocikedy , keď ma bolí zub, tak idem k zubárovi a bolesť potom zmizne raz dva a kto sa zdravo stravuje nemá problém so zubami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ak by tam bola možnosť kĺby, tak dám kĺby, lebo to je tam sú hlavové nervy, ktoré bolia najviac...
taká bolesť že ti zviera celý hrudný kôš a bojíš sa nadýchnuť, to si skús.
ale inak pasovy opar, to nezelam ani nepriatelovi.
ale ked mi spadla betonova kocka 20 kilova na nohu tak to trocha bolelo
z nich ma boli aj hlava aj ucho a celkovo sa neviem na nic sustredit ani jest,tym padom ma boli aj brucho od hladu !
Ale uplne mega najhoršie bola bolesť zuba.. to radšej by som zase narazil kolenom o mur v behu jak keby som mal zase mať takú bolesť akú som raz zažil že som silvester prespal s tabletkami a musel som si davať aj 2-3 aby dačo zabralo a aj tak som furt citil taky hnusny pocit v zube (z ktoreho ma nebolelo ucho ani hlava proste ma bolel len mega uplne hnusne zub).. asi o mesiac na to som šiel do zubara na prehliadku a mi prevrtal niektore plomby a potom ma ten zub prestal bolieť.. *klop klop*
bolí ťa zub a ideš po mesiaci k zubnému, no ja to nechápem .........filip
ale vlastne aj tie krče v bruchu nie sú nič moc teda
a prečo si nedáš pichnúť injekciu proti boleti , alebo už su aj spraye čo ti zub umrtví...
raz tam aj tak pôjdeš,tak to neodkladaj a choď, lebo Silvester sa blíži a ta bolesť au, au, au ............
no nechcel by som ju zažiť ............filip
taká fajn niekoľkohodinová migréna asi vedie
máš "na hovno" zubára, vymeň ho, najdi si nejaku ženskú zubárku, tie su citlivejšie, krajšie a hlavne ti to spravi s láskou
ver mi ja som to tak spravil a teraz chodím do Brna, tam som robil a keď ma bolel zúbok tak som išiel len tak náhodne a dobre to dopadlo, odteraz už žiadnu inú, len ju .......filip
a @26
@patuskoo umri