Ako autor ankety hlasovať nebudem, podľa mňa je dobrý aj Nový čas, aj keď pravda na nižšej úrovni, ale občas je tam aj niečo zaujímavé, to sa dá, , a páči sa mi aj Šport, aj keď je niekedy spracovávaný nie najlepšou formou a je tam veľa nie zaujímavých vecí, ale je v pohode, rád si ho pozriem.
A z odbornejších sú najlepšie podla mňa hospodárske noviny
Sme ... ale strasne mi vadi ten format ... obcas mam pocit ze ludia v novinach to beru tak ze ak je dennik kvalitny tak musi mat format postelnej plachty ...
Pravda ... sa neda citat ako zmenili majitela , clovek by nepovedal ako sa spravodajstvo otoci cez noc o 180 stupnov *na grc*
Inak som dnes po asi 3 mesiacoch držala v ruke Nový Čas a spolu s pankáčmi som ho listovala vo vlaku. Oni pozerali obrázky, ja som čítala texty a spoločne sme to dávali dokopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A z odbornejších sú najlepšie podla mňa hospodárske noviny
Pravda ... sa neda citat ako zmenili majitela , clovek by nepovedal ako sa spravodajstvo otoci cez noc o 180 stupnov *na grc*
Inak čo vedie mladého človeka k tomu aby vyhodil peniaze za Nový Čas?
no Novy Cas je super !!!! ale myslel som Novy Cas Krizovky
Inak som dnes po asi 3 mesiacoch držala v ruke Nový Čas a spolu s pankáčmi som ho listovala vo vlaku. Oni pozerali obrázky, ja som čítala texty a spoločne sme to dávali dokopy
Novy cas je mrhanie papierom