ja som staromodny mozno ale Sam Doma, Sam Doma II...
A zo slovenskych a ceskych... mne sa viac pacili (zvacsa slovensko-nemecke, nie ceske) rozpravky z konca 80-tych rokov, co su neni cisto to klasicke vianocne, na co sme zvyknuti, mam rad Pehavy Max a strasidla (resp. serial TETA), Falosny princ, Galose stastia... ale z ceskych viac hmm.... Z certy nejsou herci... Alebo este mam rad take, ale to tiez nie je vianocne take ze Cisarov pekar, Pekarov cisar, resp. Osudy dobreho vojaka Svejka... to mam rad, ale z vianocnych co su priamo vianocne Sam Doma ako som spominal...
ja mam rada stale vianocne rozpravky alebo teda filmy, kazdy rok si velmi rada pozriem popolusku, mrazika a tiez perinbabu, ale aj sam doma je to sranda
kým si spal
tri orisky pro popelku
mrazik
perinbaba
sam doma 1
sam doma 2
kral drozdia brada
kung fu panda slavi sviatky
vianoce na madagaskare
shrekove prve vianoce
láska nebeská
vianočná koleda
polárny express
fred claus
blázniva dovolenka na vianoce
call my claus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a este animaky...
A zo slovenskych a ceskych... mne sa viac pacili (zvacsa slovensko-nemecke, nie ceske) rozpravky z konca 80-tych rokov, co su neni cisto to klasicke vianocne, na co sme zvyknuti, mam rad Pehavy Max a strasidla (resp. serial TETA), Falosny princ, Galose stastia... ale z ceskych viac hmm.... Z certy nejsou herci... Alebo este mam rad take, ale to tiez nie je vianocne take ze Cisarov pekar, Pekarov cisar, resp. Osudy dobreho vojaka Svejka... to mam rad, ale z vianocnych co su priamo vianocne Sam Doma ako som spominal...
Mrazik
Perinbaba
3 oriesky pre Popolusku
Polarny expres
Noznicovoruky Edward
sam doma2
grich
tri oriesky pre popolusku
mrazik
podla mna su najlepsie vianocne filmy co poznam.
Ale su aj dalsie filmy co patria a sprujemnuju vianoce
Koyaanisqatsi 1983
Powaqqatsi 1988
a Naqoyqatsi 2001
tri orisky pro popelku
mrazik
perinbaba
sam doma 1
sam doma 2
kral drozdia brada
kung fu panda slavi sviatky
vianoce na madagaskare