asi jeden nemenovany festival kde som to prehnal s alkacom a poriadne som sa tam odviazal.. a potom ta hanba ked som sa o 2 dni videl na youtube ze som sa tam spraval jak nepricetny
keď sme sa v Srbsku na festivale balkánskej dychovky s kamarátkou objavili v tesnom obkolesení cigánskou kapelou, ktorá nám priamo do ucha začala trúbiť Bubamaru, my sme začali skákať a spievať a všetkým nám bolo intenzívne dobre. v tom malom zážitku je zhrnutá celá šialená úžasnosť Guča festivalu.
...keď mi na technoparty dal kamarát zahrať Heleniné Oči a Horkýže Slíže...a potom sme to vzdali a išli sme si skankovať na Polemic to bol jedna geniálna noc
@etelnair tak to urcite ne to video som neikazal ani kamaratom co tam boli somnou ...ale ked chces pozeraj videa z topfestu ..ked som to videl lutoval som ze zsom sa narodil ..ale ako sranda to bola v tej chvili..
1) Keď ma Sean chytil za ruku 2) keď som bola hore niekoľko nocí za sebou, 3) keď sme sa vrátili z dovolenky a ja som bola šťastná, že som ju prežila a 4) keď som sedela v kine na Harrym Potterovi a v objatí sme so Smajlgirl plakali už pri úvodnej scéne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
prave prebiehal.. pred 10 minutami
ale asi teraz koniec je najviac sranda pocasicko popici a vsetko celkom fajn