v mojom krásnom papiernictve budem predávať zošity, perá, zakladače. júúj . alebo inak ja som vadná ale mňa by bavilo aj zakladanie papierov do tých zakladačov
policajt. Lebo nič nerobí, stále len niekde stojí alebo sedí, potom sa ide najesť. Dostane ubytovanie v luxusných rekreačných centrách a dostávajú nehorázne platy na výplatných páskach
Keby si o tej práci policajta aspoň niečo vedel nehovoril by si takto. Nevravím o tých mladých faganoch čo sa celé dni len prevážajú na autách a trúbia na mladé baby. Lenže niekto tú prácu,ktorú ty nevidíš spraviť musí. A veru len raz by si mal robiť tabulky,plány alebo akcie a rýchlo by ťa to prešlo. Nehovoriac o tom,že podla toho,kde si umiestnený musíš nasadzovať aj vlastný život..
Asize nie, o zarobku si tam nevravel :p a preto je, myslim, podmienovaci sposob v otazke, lebo by to tak bolo, keby bolo keby a tak to zostane len v predstavach dufam
praca ma bavi, sice mi vadi, ze casto su ludia (i ja sam) obcas problem, vadia mi nezmyselne procesy, ale ked sa od toho odosbnim tak je to super a vyplata 100 000 € chapes?
@interrupcio lebo chcem raz viest fajn skolu s fajn ludmi a fajn atmosferou, kde sa budu decka s radostou hlasit, kde budu s radostou studovat a kde sa budu s radostou vracať .... no a ten plat je tiez primerany .... nebude to 1500 € .... ale ani nie 500 .... na prvom kroku sa pracuje ... neviem jak to dopadne vsetko a ci sa mi to raz podari, ale bolo by to fajn
@tommyhot tyyy nehovor mi to trikrat akoze nemat teraz tolko vydajov (a buduci rok pokracujem) tak by sme sa mohli porozpravat ale v BA mam pocit, ze taka kultura moc nie je a nerad by som robil daco pre 15 rocne svine aby fajcili šišu (osobne to odmietam v cajovni). Raz som spoznal jednu zensku co zariaduje cajovne. Povedala, ze za 6 000 € mi ju celu zariadi, zozenie bar, nadoby a pod. vraj uz dake robila v CR i SR
@hajzelodkosti ked si vezmes, ze standardny europsky bar s pipami a kokotinami stoji od 10 000 hore, tak za 6k sa hento oplati kazdopadne v BA nie je az tak silna kupna sila a ludia tu stale podla mna nemaju moc v oblube pit kvalitny caj, preto chcem ist radsej do prdele z tejto riti... a hlavne v azii su krasne zeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
počkať, takú prácu vlastne mám, jak fajn.
urcite nieco kde by ma motivovali ostatni, museli by to nebyt brzdy, ale pracovni sikovni ludia. taki motivuju aj mna k praci.
nie ze som bola v 2 orchestroch a vsetci to boli brzdy, s tymi bolo akurat utrpenie hrat a ja sama som bola demotivovana
viac menej asi nieco kde by som zapajala kreativitu a trochu aj logiku, aby som sa nenudila
Keby si o tej práci policajta aspoň niečo vedel nehovoril by si takto. Nevravím o tých mladých faganoch čo sa celé dni len prevážajú na autách a trúbia na mladé baby. Lenže niekto tú prácu,ktorú ty nevidíš spraviť musí. A veru len raz by si mal robiť tabulky,plány alebo akcie a rýchlo by ťa to prešlo. Nehovoriac o tom,že podla toho,kde si umiestnený musíš nasadzovať aj vlastný život..
Asize nie, o zarobku si tam nevravel :p a preto je, myslim, podmienovaci sposob v otazke, lebo by to tak bolo, keby bolo keby a tak to zostane len v predstavach dufam