Slovniký často, Adobe, NHL gamecenter aby som zbytočne to infošky o NHL na nete, sem tam nejaké hrý ktoré vydržia v mobile asi 2 týždňe. Ešte navigácia ako tak
Dlhodobo mám tiež Spotify, WindowsCentral, slovníky prekladové a výkladové, na streamovanie z youtube MyTube, bankovú appku, a potom FB a MSG ale tie sú raz nainštalované a raz odinštalované tiež hľadám nejakú appku na osobné financie, keď niekam idem používam mapy (smartmaps, HERE maps, HERE Drive) Lockimix na úpravu obrazovky uzamknutia nakoniec je toho dosť
gmail, viber, skype, FB chat, barclays app (takze si mozem hocikedy pozriet stav uctu alebo zaplatit ucty/posielat peniaze)... FirstBus takze si mozem pozriet ako chodia busy, Kindle, H&M takze nemusim ist do obchodu aby som vedel co predavaju a ake maju ceny spotify, vine, twitter, google maps
MusixMatch - Perfektný prehrávač hudby + zobrazuje texty piesní (lyrics), ktoré sa zobrazujú, aj keď ste offline. Texty idú aj v režime karaoke, takže na displeji vidíte slová, ktoré sa práve v pesničke spievajú. Pokiaľ nejakej pesničke chýba text, môžete ho doplniť a uploadnúť na ich server. Dá sa v ňom priamo upravovať ID3TAG, ktoré metadáta MP3 a Flac si buď doplníte sami, alebo vám to appka stiahne automatický. Prehráva FLAC. Má v sebe zabudovaný ekvalizér...
Proste topka.
Nova Launcher - dobrý launcher, dá sa v ňom nastaviť mriežka ikon, veľkosť ikon a písma, typ písma atď....
Kingsoft office - Jednoduchý Office v ktorom môžete aj dokumenty vytvárať, nie len čítať ...
MX Player - Známy videoprehrávač, prehrá všetky možné formaty (včetne MKV), vie čítať aj titulky zo súboru (srt), dokáže prehrávať stream. video a mnoho daľších funkcii
YouRadio - "Spotify v Českom vydaní" - Veľmi sa to podobá free mobilnej verzií Spotify s tým, že skladby sa automatický stahujú, aby ste si ich mohli počúvať offline. Nastavíte si čas od 60-120 minút a appka vám stiahne požadovaný počet hudby podľa zvoleného žanru.
Meniny - Aplikácia s widgetom, ktorý zobrazuje meniny + vyhľadáva, či v kontaktoch nemáte niekoho s menom, ktorý ma dnes meniny a aplikácia vás na to upozorní
TeamViewer a Quick Support - Z mobilu cez vzdialený prístup môžete ovládať svoj PC ... Pri QuickSupporte môžete z PC ovládať svoj mobil. ... Keď nie som doma a potrebujem si niečo porobiť na PC, tak to využívam.
Shazam, Soundhound a TrackID - Aplikácie na rozpoznávanie hudby, ktorú práve počúvate.
O2 Extra výhody - Ak ste zakazníkom O2, získate vďaka tejto appke informácie o zľavách, ktoré ako zákazník O2 môžete využiť.
Skype, Viber - Myslím, že nemusím predstavovať
MHD BB ZV - Ak ste Bystričan alebo Zvolenčan, určite oceníte túto appku, ktorá vám poskytne offline cestovné poriadky pre obe mestá
Baterka - Ak máte telefón s LED bleskom, pomocou tejto app môžete požívať blesk ako baterku.
Tune In - všetky rádia sveta ...
A mnoho ďalších, možno pre niekoho aj užitočnejších, ktoré sa mi už nechce vypisovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Na tablete mam candy crash sagu ked neviem zaspat tak to hrajem kkcina nakazliva
Pekne mi tam píše aká je šanca na tehotenstvo, kedy mi to príde, ak mam tak dokedy a tak. je to skvelota.
To je asi všetko.
a messenger
Instagram - sú tam pekné dievčatá, sú tam zaujímavé obrázky.
Twitter - sledujem tam Chloe G. Moretz
Subway Surfer - vždy to cez prestávky v škole hrám aby mi zbehli rýchlejšie.
Proste topka.
Nova Launcher - dobrý launcher, dá sa v ňom nastaviť mriežka ikon, veľkosť ikon a písma, typ písma atď....
Kingsoft office - Jednoduchý Office v ktorom môžete aj dokumenty vytvárať, nie len čítať ...
MX Player - Známy videoprehrávač, prehrá všetky možné formaty (včetne MKV), vie čítať aj titulky zo súboru (srt), dokáže prehrávať stream. video a mnoho daľších funkcii
YouRadio - "Spotify v Českom vydaní" - Veľmi sa to podobá free mobilnej verzií Spotify s tým, že skladby sa automatický stahujú, aby ste si ich mohli počúvať offline. Nastavíte si čas od 60-120 minút a appka vám stiahne požadovaný počet hudby podľa zvoleného žanru.
Meniny - Aplikácia s widgetom, ktorý zobrazuje meniny + vyhľadáva, či v kontaktoch nemáte niekoho s menom, ktorý ma dnes meniny a aplikácia vás na to upozorní
TeamViewer a Quick Support - Z mobilu cez vzdialený prístup môžete ovládať svoj PC ... Pri QuickSupporte môžete z PC ovládať svoj mobil. ... Keď nie som doma a potrebujem si niečo porobiť na PC, tak to využívam.
Shazam, Soundhound a TrackID - Aplikácie na rozpoznávanie hudby, ktorú práve počúvate.
O2 Extra výhody - Ak ste zakazníkom O2, získate vďaka tejto appke informácie o zľavách, ktoré ako zákazník O2 môžete využiť.
Skype, Viber - Myslím, že nemusím predstavovať
MHD BB ZV - Ak ste Bystričan alebo Zvolenčan, určite oceníte túto appku, ktorá vám poskytne offline cestovné poriadky pre obe mestá
Baterka - Ak máte telefón s LED bleskom, pomocou tejto app môžete požívať blesk ako baterku.
Tune In - všetky rádia sveta ...
A mnoho ďalších, možno pre niekoho aj užitočnejších, ktoré sa mi už nechce vypisovať