@stenatko@purenarcissism na tom som vyrastala veru! Neviem, či si spomínaš, Pjúr, kedysi si sem pacla fotku svojej knižnice a ja som ti povedala, že u mňa je to bordelovo roztrúsené, nie ako u teba. No a práve všetky knihy o Čachtickej pani, či už Nižnánskeho, hentoho nepodareného alebo faktografiu mám výnimočne pekne usporiadané v poličke!
@purenarcissism Čachtická pani je jedna z kníh, čo bola veľmi zaujímavo napísaná a i keď sa to tam párikovalo neskutočne, veľmi sa mi páčila, mala svoje čaro (dokázala som si pri nej predstavovať). Veľmi ľahko príjemne čitateľná a pritom to neboli jednoduché vety, čo sa dokolečka opakujú s mizernou slovnou zásobou.
A milovala som prvé stretnutie Andreja Drozda a Eržiky, plus to, ako vystrelila na Ficka. Ooooch, bože. Milujem ten pár.
@mkamka Sekunda pred zbláznením sa mi velmi páčila vdaka tej knihe som sa stala jeho fanynkou , Raz aj v pekele vyjde slnko odporúčam! to by sa ti mohlo páčiť, Príbeh muža ma neohuril ani nesklamal a mne osobne sa velmi páči sposob jeho písania ale zrovna Hladania som neprečítala ale do 1 mesiaca to napravím sus si niečo pozrieť možno zmeníš nazor
slovenska? Najskor musim rozmyslat co som slovenske citala asi nieco od Barbary Kardosovej? hm, sakra tych slovenskych som malo citala. Mozno Hirax? Matkin? Iva Kucerova?
@merciartist priateľova sestra má ešte jednu od neho doma, len neviem ktorú, tak kuknem, keď tam najbližšie pôjdem a díky za odporúčania
mne sa páči jeho báseň Do teba a vlastne to bola prvá vec od neho, ktorú som si prečítala a potom som zistila, že on je vlastne už dosť známy spisovateľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Pankovčín-Marakéš
Jožo Nižňánsky - Čachtická pani
Milo Urban - Živý bič
Martina Solčanská (prekvapivo) - Hazard
Hvorecký - Silný pocit čistoty
Dánovky, Matkinovky, Hiraxovky zaujali, ale nie nejak úžasne
ale inak knihy Satanove dcéry a Pohrobok.
A milovala som prvé stretnutie Andreja Drozda a Eržiky, plus to, ako vystrelila na Ficka. Ooooch, bože. Milujem ten pár.
Slovenska literarna scena je v sucasnosti absolutna katastrofa, co uz. V zahranici toho vychadza dost
Záchytka od Staviarskeho
Patagónia od Mitanu
Rúfus-Báseň a čas, Vernosť, Ako stopy v snehu
Peter Pišťanek - Rivers of Babylon
seriózne.. nerobím si srandu (výnimočne
presne !!!
mne sa páči jeho báseň Do teba a vlastne to bola prvá vec od neho, ktorú som si prečítala a potom som zistila, že on je vlastne už dosť známy spisovateľ