dokazem to pocuvat aj niekolkokrat na dobru noc, uplne su tam skryte symboly si myslim.. "nešťastný človek, čo zazrie kamenný kvietok.. pochopí, čo je krása, ale odnechce sa mu na božom svete žiť.." ach :,)
Mne sa neskutočne páčia tie staré Disneyovky(ale len staré!).... Beauty and the beast, Pocahontas, Mulan, Lady&Tramp
ako malej mi babka posielala z Austrálie kazety, na ktorých som vždy mala nejakú tú disneyovku a bola som to schopná pozerať aj 20x aj keď som im v tej dobe absolútne nerozumela
Teraz mám chuť tiež pozrieť nejakú, proste sa mi nenormálne páčia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
dokazem to pocuvat aj niekolkokrat na dobru noc, uplne su tam skryte symboly si myslim.. "nešťastný človek, čo zazrie kamenný kvietok.. pochopí, čo je krása, ale odnechce sa mu na božom svete žiť.." ach :,)
ako malej mi babka posielala z Austrálie kazety, na ktorých som vždy mala nejakú tú disneyovku a bola som to schopná pozerať aj 20x aj keď som im v tej dobe absolútne nerozumela
Teraz mám chuť tiež pozrieť nejakú, proste sa mi nenormálne páčia