Krava bola počas socializmu, pod názvom „dojnica“, hlavnou hviezdou Televíznych novín a Filmových týždenníkov, ktoré sme museli pozerať, aby sme si zaslúžili film. Rekordné pôdoje, nové progresívne metódy chovu (napr. studený odchov) a úspechy JRD tvorili základ televízneho vysielania, čím krava nahrádzala dnešné celebrity, dá sa povedať, že viac než plnohodnotne. Popri krave sa mohli presláviť aj predsedovia JRD, zoológovia, inseminátori, dojičky a pod.
@jerometoucanrainbow tak toto ma absolútne nenapadlo, ale aj tak........toto fórum mi nedáva zmysel (možno som prehliadol nejaký životne dôležitý kontext z ktorého toto fórum vychádza), ale skrátka sa mi to zdalo ako bordel, tak som to nahlásil adminovi, ktorý s tým aj tak nič nespraví
táto anketa je inak užitočná pre mňa, lebo minule som rozmýšľala ako sa inak volajú inak tie dugongy, som si myslela, že morský pes, až teraz mi docvaqlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@fluptak už si spokojný?