Ja ti neviem, ale čím ďalej tým viac sa hanbím že som zo Slovenska..Tento štát namiesto toho aby sa niekam posunul len robí väčšiu hanbu rok za rokom a mrzí ma, že to musím konštatovať..Keby nemáme krásnu prírodu a výborných športovcov, neviem čo by to tu zachraňovalo..
@mobscene_69 keby nemáme taký sprostých občanov, ktorí sú naučení na zlodejstvá a kradnutie, a že bolo aj horšie, tak by tu mohlo byť aj druhé Švajčiarsko. Pretože Slovensko má všetko. Má nížiny, kotliny, kde sa dá pestovať. Má Najmenšie veľhory , má vodné nádrže, má aj nejaké zásoby ropy, už teraz vyrába dostatok elektriny atď. Samozrejme, nemyslím neutrálne úplne. Ale vo veľkej miere samostatné. Neutrálne hlavne vo vojenských konfliktoch. Ale to je zase niečo, čo komunistický režim naučil našich občanov, že vlasť si treba brániť. NIE život si treba brániť. Na vlasť z vysoka srať.
podľa mňa plat 5000€ v hrubom pre poslanca nie je prehnane veľa pokiaľ by si tí poslanci naozaj makali a neriešili v pozadí svoje vlastné kšefty.... už len kvôli verejnej exponovanosti.... myslím si, že by sme mali riešiť viac angažovanosť občanov a s tým, čo niektorí politici reálne robia... veď len také tie pofidérne granty na ministerstve školstva nás stoja rádovo viac ako platy všetkých poslancov dokopy
Z tej starostky je mi v skutočnosti smutno
Z toho že sa poslancom zvýši plat o toľko ešte smutnejšie , keďže Slováci sú bedač pracujúca za mizernú mzdu kdezto v iných štátoch majú takú istú sumu na týždeň .. :S
K poslancom len toľko, že sa niet čomu čudovať ak si tu ľudia stále zvolia tých istých kreténov. No a tí "normálni" ľudia zasa povedia, že oni sa do politiky miešať za žiadnu cenu nechcú. Takže tak nejak sa to stále dookola točí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tak nech mi niekto povie zaco maju poslanci 5000
nevadí, aj môj adoptívny potkan je Slovák
Z toho že sa poslancom zvýši plat o toľko ešte smutnejšie , keďže Slováci sú bedač pracujúca za mizernú mzdu kdezto v iných štátoch majú takú istú sumu na týždeň .. :S
the way i see it na slovensku su dolezitejsie veci do ktorych treba vrazit peniaze, ako poslanecke platy
vygooglite si, stoji to za to xDDDDD
Normálne som si chytil hlavu a musel predýchať toto... och nie.