Aká je najvtipnejšia kniha akú ste kedy čítali? Za mňa:
1.Černý baroni aneb válčili sme za Čepičky (slzi mi tiekli ked som to čítala, od smiech sa otriasal dom)
2. Dobrodružstvá Toma Sawyera
3. Tajný denník Adriana Mola
najkrajsia zena v meste od bukowskeho. nie ze by to bola kniha na rehot ale niektore poviedky mi uplne ulahodili a smejem sa na urcitych castiach aj po viacerych precitaniach.
Vlastne hej, Stopárov sprievodca galaxiou, ale ako najvtipnejšiu ju hodnotím skôr z nutnosti, pretože žiaden iný vyslovene humoristický román som asi nečítal
Od Lasicu, vyborne fejtony pise, naozaj taky ludsky humor. Taktiez Boris Filan je tiez genialny a z tych detskych hrdinsky zapisnik a dennik odvazneho bojka To dom mladsiemu bratovi kupila pod strom a citala si to vo vlaku, nakoniec este d cigankou som sa dala do reci a predtym som riesila nejake osobne veci cez telefon, lebo to memohlo pockat... Tie pohlady boli priceless
Ja som nedávno čítala Zbohom, nevinnosť od Cory Carmackovej a dosť som sa na tom narehotala. Je to o babe na vysokej, ktorá sa snaží prísť o panenstvo ale nejako jej to nejde a ešte si aj nedopatrením narazí namiesto obyčajného chlapa rovno svojho budúceho učiteľa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a vrelo odporúčam Mládí v hajzlu.
Vlastne hej, Stopárov sprievodca galaxiou, ale ako najvtipnejšiu ju hodnotím skôr z nutnosti, pretože žiaden iný vyslovene humoristický román som asi nečítal
- vsetky knihy prachetta
- prirucka mladych svistov,
zapisky mladeho lekara od bulgakova
Tekvicový prívarok pre dušu je úsmevné
Uzasna kniha
» www.martinus.sk/?uItem=21586...
hlava XXII je este celkom vtipna... ale to je dost zvlastny styl humoru, nemusi kazdemu sadnut.
ale skôr to je taká "milá" kniha, vtipná asi nie
» www.bux.sk/knihy/215660-zb...
Akože nevravím, že nemám rada aj trochu intelektuálnejší humor, ale mala som chuť zasmiať sa a táto kniha účel splnila
asi by som nasla aj vtipnejsiu keby zalovim hlbsie ale toto som citala naposledy a smiala som sa nahlas