Ahojte, kedze vcera prisla NAKA za Dobrosom (a uz boli aj za niektorymi Kocnerovcami, Dano, Vaskym..), podme tipovat koho este NAKA pride tento rok navstivit moj tip je Pociatek, Vazny, Jankovska a mozno Slota
@3 a myslim ze Dobros sa zlomi, pretoze uz viackrat ukazal svoju labilitu.. kym ini prokuratorski a sudocovski vagabundi trepali s kludom anglicana stale dookola tu istu frazu typu “skutok sa nestal”, “proces prebehol v zmysle platnej legislativy..”, tak Dobros nervozne utocil na odporcov v kauze Ticha a Koprova dolina, nervozne utocil na novinarku, chytil ju za ramena a zacal nou mixovat.. a tie jeho kecy na pregrciavacov.. takze neverim ze toto Dobros ustoji… ale inac celkom fajn forum som si zalozil, aspon si pokecam
Teraz je na rade Pociatek podla mna, to je uz take na spadnutie pomaly.. pozerala som akurat video, ako naka slusne zazvonila dobrosovi pri dverach. sa divim, ze sa este nepomaznali so psom. Ja chcem akciu, rozbit dvere, vyvliect ho v pyzame, zhodit si z chrbta rozzureneho psa a tak
Jednoznacne Kovacik za zneuzitie pravomoci verejneho cinitela a marenie spravodlivosti. Preco zrusil obvinenie za precin Ficovi, ked za ten isty precin bol odsudeny Mazurek? Je to jasne, ze kryje Fica
@laurikaaa tym rf by som si nebol isty.. mozno zavisi aj od toho kto vyhra volby.. a myslim ze pride den ked rf bude zbytocni, hodia ho cez palubu a nebude mat ochranu.. ale ktovie no..
Skutočnosť, že D.T. Je trestne stíhaný za zneužitie právomocí verejného činiteľa v súvislosti s nahrávkou “Gorila” považujem skôr za negatívum.
Ake inak neviem co sa mysli “návštevou” NAKA ale vazobne pociatka, bodora atd asi robit nebudu. Ked ide o obvinenie, tak k tomu bude asi najblizsie jankovska, dokonca sa divim, ze este nie je obvinená.
inak ked som nacal tuto temu, tak si myslim, ze Dana a Vaskeho zbuchli kvoli Kocnerovi.. lebo prenho pracovali a s nadejou ze nanho nieco vedia, tak ich budu kvoli nemu teraz lamat..
@laurikaaa tak mozme este naivne verit ze ho budu stihat na slobode ale urcite sa boja, lebo Trnka vie toho vela a on bude spievat ak bude mat motivaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Teraz je na rade Pociatek podla mna, to je uz take na spadnutie pomaly.. pozerala som akurat video, ako naka slusne zazvonila dobrosovi pri dverach. sa divim, ze sa este nepomaznali so psom. Ja chcem akciu, rozbit dvere, vyvliect ho v pyzame, zhodit si z chrbta rozzureneho psa a tak
Podľa mňa NAKA nikdy nezoberie do väzby Bodora,RF, ani Haščáka
Ake inak neviem co sa mysli “návštevou” NAKA ale vazobne pociatka, bodora atd asi robit nebudu. Ked ide o obvinenie, tak k tomu bude asi najblizsie jankovska, dokonca sa divim, ze este nie je obvinená.