ako ideš tou ulicou hore od humany na poštu tak je tam jeden sekáč, kde robí taký super super ujo a má tam aj pekné veci. napravo to je ale neviem ako sa to volá
a ja nakupujem len v humane zo sekáčov v BB aaaa spokojnosť
minule som čítala článok o nich že vlastne ani nie sú humanitárni
ale kašlať to, chodím tam, lebo to je lacné a dajú sa tam nájsť pekné veci, nejdem nákupom zachrániť svet
asi 3/4 mojich vecí sú stadiaľ. ďalšie z obchodu v ktorom robím vyzlacňované na 1 euro
Poznam baby co maju naozaj styl a vedia sa super obliecť a nakupujú z viac ako polovice tam... Ja ked mam cas tiez behnem ale vačšinou ma chytia nervy z toho ze je tam miliarda handier a ja musim 4 hodiny hladat nieco normálne, tak radsej idem do obchodu
Ale v humane ked mas stastie, nájdes veci ktore budes mat len ty a názor mam taky ze je super ze take second hands este existuju
@lenuska175 Mohla by si ešte prosím ťa viacej upresniť, kde presnejšie sa nachádza ten second hand? Lebo jedna humana je na námestí SNP a druhá pod Priorom a neviem teraz tú presnú trasu, ktorú myslíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a ja nakupujem len v humane zo sekáčov v BB aaaa spokojnosť
minule som čítala článok o nich že vlastne ani nie sú humanitárni
ale kašlať to, chodím tam, lebo to je lacné a dajú sa tam nájsť pekné veci, nejdem nákupom zachrániť svet
asi 3/4 mojich vecí sú stadiaľ. ďalšie z obchodu v ktorom robím vyzlacňované na 1 euro
» www.etrend.sk/firmy/odhodite-...
Ale v humane ked mas stastie, nájdes veci ktore budes mat len ty a názor mam taky ze je super ze take second hands este existuju