Mala som priateľa, boli sme spolu vyše mesiaca. Všetko bolo krásne, stále so mnou chcel byť, tešil sa na mňa, vravel, že mu je so mnou úžasne, tvrdil ako ma lúbi. Po vyše mesiaci sme sa milovali. Bolo to krásne pre oboch. No na druhý deň na to sa so mnou
Srať na takých ľudí proste! Verím že to nie je najľahšie zabudnúť na takých ale čo s tým spravíš? Tým že sa zúbožíš na to abny si mu písala niake sprosté sms-ky ako ho miluješ a on o teba už teraz an nezakopne?
hlavne sa mu nevnucuj ani mu nedávaj nijak najavo že ti chýba to prasa bude len spokojné, a zabudni naňho, určite máš naviac ako na takého úbožiaka....a nabudúce buď opatrná a hlavne sa s nikým nevyspi kým ho nepoznáš na sto percent.
je to svinstvo. fakt nechápem z takýchto chlapov čo dokážu niečo takéto urobiť, lebo to vie naozaj veľmi raniť...nech si na to nájdu také, ktoré hľadajú len to, ale neubližujú ženám, ktoré hľadajú lásku, svine
Možno skutočne naňho doľahla taká nálada, že teraz proste potrebuje byť sám, hoci sa to zdá zvláštne a veľmi podivne vyšlo aj to načasovanie, ale.. Ak nereaguje na nič od Teba, neviem, či môžeš spraviť niečo viac. Snáď len čakať. Buď to časom prejde (Teba), alebo prejde tá jeho nálada.
Čo do zabúdania; skús sa rozptýliť množstvom iných činností. Čím viac vecí si nájdeš na robotu, tým menej na to budeš mať šancu myslieť. Hlavne len tak niekde neusadni a neprepadaj apatii. To nie je práve rýchla cesta k zabúdaniu . Veľa zdaru.
Myslím, že tu nie je nič smiešne ... a fakt, keby mu išlo len o to! ušiel by už skôr ... dnes je tak ľahké nájsť si osobu len pre sex...
Ty ho poznáš viac a jediná môžeš vedieť, či ti dal pravé dôvody ...
Ale ak si je istý svojim rozhodnutím a ignoruje tvoje sms a nerieši ťa, skús zabudnúť!
Ja viem, nie je to ľahké ... po rozume ti neustále behajú spomienky na tie krásne chvíle s ním, tie reči a možno plány ... no teraz?
Už nič nie je ... prosím, len sa nezastav a neži minulosťou, či prítomnosťou, ktorú si mala vysnívanú ... to je tá najväčšia chyba, ktorú by si mohla spraviť ! To som robila, aj robím stále a nie je to na nič dobré ....
Bude to ešte chvíľu ťažké zabudnúť naňho, ale zvládneš to ty, ak budeš chcieť!
Rob hocičo, čo ti vyženie smútok a myšlienky naňho ... rob sa ( aj keď bude ťažké ), že si ho nikdy nestretla ....
Hm a ten típek, ktorý ti to povedal, mi nesmierne pripomína jedného môjho bývalého ... možno sa potrebuje len nájsť!
No názov hovorí a všetko... kašli na neho... najľahšie to je napísať viem... ale takto by som to riešila ja keby som bola v tvojej situácii. Keď už ťa okašlal on tak sa venuj sebe samej aspoň ty. A snaž sa to zahnať aktivitami.
@sklamanalaskou bol to poriadný debil tak ti poviem. Chcel sa s tebou iba vyspať žiaľ ty ho stále ľúbiš. Musíš zabudnúť dievča. Pretrpieť a zabudnúť to bude najlepšie pre teba...
Neboj na svete je veľa chalanov ktorý majú skutočné srdce a budú ťa ľúbiť treba len správne hľadať
Jednoducho mu nepíš a nevtieraj. To je to najhoršie čo môže žena urobiť. Ľahko sa to povie, ale jednoducho sa aspoň nejak tvár, že ti to až tak neublížilo. Lebo ak sa budeš tváriť ako trpiteľ, on raz príde, bude sa tváriť ako Matka Tereza a "zoberie ťa spať", ale zas len na jednu noc, kedy si spríjemní svoj život tvojou vagínou.
Zabudneš možno tak, že to nejak vypneš a presvedčíš sa, že to bol kretén.
tak všimla som si, že tu nie som jediná tomto veku....A myslím, že toto ani nie je o veku ale o charaktere človeka a myslím, že poradiť dokáže každý človek, ktorý niekedy miloval...
A to si sa za ten mesiac tak strašne zaľúbila že naňho nevieš zabudnúť?Že ty máš ešte len trinásť a nie ako zvádzaš.PPretože v tvojom veku by si to už mohla prežívať triezvejšie.Jednoducho si len ďalšía čiarka na jeho konte.
Neviem, čo sa tak čudujete, že by to bolo príliš dlho na dobíjanie, ak by chcel len sex. Ako keby nikto nikdy nepočul o ľuďoch (nepíšem chlapoch, lebo aj ženy sú také a dosť), ktorých baví dobíjať dotučnú/dotyčného, až kým od nej/neho nedostanú to, čo chcú a potom ich to prestane baviť.
Príde mi zvláštne, že až do sexu svoj život perfektne zvládal, ale odrazu chce byť sám. Chcel ťa len dostať, to až kričí z toho, čo si napísala. Najlepšie bude, ak naňho úplne zabudneš, nepísať, nevolať, nestalkovať na Facebooku, zamestnať sa a nebrať ho späť, chudáka
Ľudia, ja som jedno pochopila...že takto sa zmýšľať nad tým prečo to urobil, ako to bolo atd...ma totálne ničí. ďakujem všetkým za rady, al jediné čo mi pomôže je to fakt hodiť za hlavu, vziať to ako fakt a neriešiť aké mal na to dôvody. Ajtak to nezmení nič na veci, že využil a odkopol, čas to nevrati, jeho tiež nie a moje srdce to nezahojí určite...musím resetnúť hlavu kým a z toho nescvoknem
správne hovoríš v poslednom tvojom príspevku, takže držím palce, nech sa čo najskôr z toho dostaneš keď na mňa niekto kašle, vždy si spomeniem na tento citát:
"Diogenés mal jediného otroka a ten mu ušiel. Keď mu ukazovali kde je, usúdil, že nestojí za námahu priviesť si ho naspäť. Prehlásil: "Bola by to hanba keby Manés mohol žiť bez Diogéna a Diogenés bez Mana nie." L. A. Seneca
...ukrýva sa v ňom veľká pravda a vie dodať neskutočnú silu
V deň keď ma spoznal, či pár dní a to ako tu niektorí píšu by som s ním nebola spala. Pretože ja istotne nie som kurva. A že to bol mesiac? No chlapec sa neskutočne dokázal hrať na veľkého zamilovaného, niekoho kto si hľadá životnú lásku. Takže prečo mesiac? Lebo videl, že ja naozaj nie som z tých, ktoré by išli s hocikým, že potrebujem istotu, že ten vzťah má budúcnosť. A kurva určite nie nie som a ani nepotrebujem piču na suchý zips...ak by to tak bo, netrápila by som sa ale kurvila s kadekým. Tak pre niektorých inteligentných...najprv si rozmyslite č niekomu vôbec hovoríte, keď ho vôbec ale vôbec nepoznáte, neviete vôbec nič o tom čo cítil k dotyčnému a ako sa dotyčný mesiac správal, neviete nič o jeho živote...
A ak Vám príde mesiac málo na to, aby ste niekomu začali veriť..tak je o dosť na to, aby Vás niekto dokázal presvedčiť o tom, že Vás má rád a záleží mu na Vás...A že žena na základe namotávania chlapa po mesiaci dovolí niečo viac?Nie, nebyť toho, že väčšina chlapov je takého svíň, ktoré pokojne ublížia ženám..nikdy by sa nič takéto nestalo. Ale čo sa j čudujem, že niektorí dementi tu máte takéto komenty? Veď sa nijak nelíšite od neho...aspoň dievčatá vedia s kým sa na tomto portáli dať do reči nemajú...!
Ďakujem všetkým ktorí mi dali rozumné rady a dokázali sa vcítiť do toho ako to asi bolí, ako ma niekto oklamal. Ale pre takýchto dementov, ktorí nemajú nič iné na práci ako tu vypisovať debilliny a odsudzovať človeka, ktorého ani nepoznajú idem odtiaľto preč, lebo je mi z niektorých idiotov, ktorí majú dementné reči o piči na suchý zips skutočne zle...
neviem co tu trepete, ze mesiac je dlho. Ked stretnes normalnu slusnu holku niekde, co mala za zivota 2-3 chlapov a hlada si chalana, ktoreho bude milovat, tak mesiac nieje vobec vela, proste si chce byt ista. A na druhu stranu - ked chce zver posulozit naozaj peknu babu, kludne si pocka aj 2 mesiace, aj 3 mesiace, aj 4 mesiace - niekdy to za to stoji, niekedy ti to rapidne zvysi muzske skore (jedna sa napr o takzvanu megajebu), pripadne ho na nej este nieco oslovi a proste ma zaujem s nou tu dobu travit cas, aj ked mu ide v principe iba o sex. Alebo ho len bavi ju dobijat, ako napisala slecna vyssie. Mna tiez neuspokojuju jednonocne znamosti dostatocne, posledne roky mi je z takych zien skor na vracanie, lebo zvacsa balia lacno.
A nakoniec - kludne mozes zensku odrbavat a sem-tam si suknut aj nejaku inu, a nemusi o tom ani vediet...to len keby vam nebliklo. Zvacsa kazdy riadny kurevnik ma nejaku pravidelnu zensku, ktora sa mu do nicoho nevyjadruje, len ju chodi sukat...
Tipka sa nebudem zastavat, spravil kokotinu (zachoval sa ako chrapun), ale osobne sa uz aj mne stalo, ze ked sme konecne mali "vytuzeny" sex, tak ma dotycna, mimochodom v tvojom veku, zahrnula kecami a blbostami o planovani rodiny a rodicovstva v takej miere a naivite, ze keby spokojna (vo svojom svete) nezaspala, tak by som sa asi obliekol a siel si radsej zapalit von, pripadne by som pokracoval v ceste a stratil sa v nocnej tme naveky, lebo som mal v hlave nie bordel, ale doslova nagrcane.
Dalsia vec je sex - niekedy sa s urcitym clovekom vyspis a proste vies, ze toto NE. A nemusi byt ani uchylna, ani uplne neschopna. Len proste vidis, ze to nema nejak zmysel, pretoze vzajomna suhra, v sexe tak dolezita vec, je asi na dovolenke za siedmimi horami a dolami. Ak navyse za ten mesiac prisiel na nieco, co mu na tebe vadi, tak toto mohlo umocnit ten zly dojem az tak, ze sa rozhodol, ze sa na teba vykasle. A este mi napada jedna moznost - mozno trpis SDP - Syndrom drevennej podlahy Ano, aj v dnesnej dobe jestvuju zeny, ktore si myslia, ze sex maju dat muzovi za odmenu a spociva v lahnuti si na chrbat a roztiahnuti noh. Potom to sulozis a ani sa to nehybe, proste katastrofa, jak keby trtkas dlazku. Obzvlast postihnute su lokalne malomestske "jebacky".
Chcel som to tu len trosku rozobrat, ale osobne si myslim, ze ta proste odrbal nejaky debil...daj si teplu vanu, zmi toho curaka zo seba a vykroc dopredu...ved sa vlastne nic nestalo
Nie, v tejto oblasti problém určite nebol. Viem, že sa mu o určite páčilo a aj to, že mu bolo ten mesiac so mnou neskutočne pekne, rozumeli sme si spoločne, mali stále o čom.
mohlo mu byt aj tri mesiace krasne, ale nechal ta. tak uz to neries a skus ist dalej, hlavne sa s nim ani nesnaz komunikovat, ponizil ta dost on tym ze ta len tak odkopol, nestazuj si to zbytocne.
ono to bude boliet, budes nanho casto mysliet a prehovarat sa, ze ako vam bolo krasne, ale ak bol schopny urobit nieco take, znamena to, ze za to nestoji chalanisko.
osobne si myslím že mal priatelku ( možno aj niekolko priatelok) a stebou si chcel len urobiť ďalší zárez na opasku ( aby mohol povedať, vidíte tú som mal..,) prečo mesiac...? no predsa preto že potreboval aby si mu začala dôverovať aj keď nachápem, prečo to hneď potom ukončil ( asi to bude, tým že skutočne má priatelku, ktorú má rád),
a ty by si mala urobiť to čo ti tu radí @uggla , zober to tak, že máš aspoň príjemné spomienky na ten mesiac keď bolo všetko dokonalé... a nerozmýšlaj nad tým ako ti ublížil, lebo práve tým že na to myslíš živíš v sebe ten pocit vinný, ktorý ťa tak zožiera... takže nie zabudnúť, len to premeň na pozitívne ponaučenie...
P.S.: nie všetci muži sú schopný takto využiť dievča... a tiež to nieje tvoja vina, že si podlahla, to len ten chalan to dobbre zahral... takže nemáš mať prečo výčitky, nemohla si to ovplyvniť, preto že ťa mal doslova vo svojej moci...
a "koniec je len preoblečený začiatok" tak že máš konečne možnosť začať odznova a spoznať niekoho kto ťa bude skutočnu ľubiť a roztomilo si ťa hýčkať... smelo do toho holka...
ďakujem. Nemal inú, to viem istotne, ale zjavne to úprimný človek nie je. A áno, dobre si to odhadol - prečo mesiac. Lebo musel získať moju dôveru, aby dosiahol svoje. Či tak alebo onak, jeden fakt je ten, že je to chrapúň, ktorý dokázal toto urobiť a utiecť od zodpovednosti a taký nestojí za to, aby som si zničila život. No dlho bude trvať kým sa cez to prenesiem, ale vidím konečne že sú a rozumní ludia ako verím, že nie každý chlap je takáto sviňa. A ponaučenie mám...neveriť a nech to vyzerá akoľvek rúžovo, čakať veľmi dlho. Buď to chlapca prestane baviť bez sexu a odíde, alebo mu záleží na mňa a počká. Ak nie, atak by ma osral ako tento. A ja mám vlastnú sebaúctu a vážim si seba natoľko, aby som nikomu neslúžila len ako handra do postele. Idem preč z tohto fóra, lebo z niektorých komentov je mi vážne na zvracanie. Ďakujem ešte raz všetkým tým normálnym.
@sklamanalaskou Je to byčajný haizel, akých chodia po svete tisícky. Kašli naňho, raz sa mu to URČITE vráti. Ver mi. Nabudúce, kým si s niekým začneš, najprv si ho "preklepni", zisti si niečo o ňom, aký je, aké mal vzťahy pred tým, s kým chodil a prečo sa rozišiel a pod..Ale hlavne, načúvaj svojmu vnútornému hlasu a ten ťa pred podobnými haizlami určite bude varovať.. Teraz sa začni venovať niečomu normálnemu, kamarátkam, škole, prečítaj knihu, aby si naňho nemusela myslieť. Skôr to prebolí. Hlavu hore!
Poslal som ti TSku :0. Obcas sa clovek potrebuje vyrozpravat dat priechod svojim myslienkam a uvolnit sa a na to su najlepsie tieto fora anonymnych ludia. Clovek ako ty alebo ja nehlada radu ale ventyl cez ktory sa moze uvolnit a pomoct si sam...
Smiešne to môže prísť možno takým čo to ešte nezažili .... môže sa to stať hocikomu , ved odkial mohla vedieť že mu ide len o sex ked vyše mesiaca sa sním cítila dobre ....
@ Určite chcel ln sex, na mňa jeden chalan čakal 3 mesiace aby ho dostal a potom ma odkopol .. dostávala som sa z toho veľmi dlho ale prešlo ma to a dokonca sme teraz kamaráti
no tak chlapec očividne vedel ako zachrapúniť poriadne a potom na to zabudnúť ...upozorňujem, že prvé komenty navádzajú na samovraždu čo je v tomto štáte protizákonné !!
mas pravdu, trochu som vybuchol, bo som si myslel, ze si dalsi fejk. nemyslel som to tak. mesiac je taka akurat doba, len ten chalan je proste hajzel, co k tomu viac povedat
Život je proste sviňa a ja som asi príliž citlivá...musím už pochopiť, že niekto sa na mne len odbavil a poslal ma kadelahšie, lebo nie je schopný milovať..je to krutá pravda, ale jemu a to vrati. chlapci, vy si rozmyslite než toto urobíte žene, vidíte že nie každej je to jedno
s holkou sme to prebrali, povedala, ze uz sem s tymto nickom nikdy nepride, lebo ze su tu jebnuti ludia a ze ju velmi zranilo, ze ju antifunebracka tusim nazval kurvou ci co, ja nevim. Nakoniec to vyzeralo tak, ze tipek ju nechal, lebo je este buchnuty do byvalej a nevie si to upratat v gebuli...cize som sa netrafil
@sklamanalaskou neporadím ti ako zabudnúť ale poradím ako sa podobným situáciám v budúcnosti vyhnúť: "boli sme spolu vyše mesiaca" nič neznamená, "vyše mesiaca" nie je žiadny hrdinský ani zapamätaniahodný míľnik.
nevidím na tom nič smiešne...ale si na vine iba ty a nikto iný ,ked si takého k..a vyberáš ,čo chce len jedno ....a ty mu dáš hned po mesiaci...si len a len ty na vine ...kebyže ťa dobýva aj rok,tak by sa to možno takto neskončilo..
a ty sa mu ešte ozývaš ?si pri zmysloch ?by som mu také napísala raz,že by sa nikdy z toho nespamätal a nie mu vypisovať,že mi chýba však by ten videl..ale no ja by som neurobila takú blbosť ako ty
Je najjednoduchšie niekoho súdiť "Natuška" však? Poukazovať na druhých, ktorých ani nepoznáš a nevieš vôbec ako to celé vyzeralo...keď ti niekto naozaj natlačí do hlav kaleráby, presvedčí ťa o tom, že to myslí úprimne...mesiac nie je až tak skoro. No istotne si z toho beriem ponaučenie...Ale čo ty môžeš vedieť či keby ma dobíjal rok tak by to tak neskončilo? Sú chlapi, ktorých to proste už prestane baviť keď dosiahnu svoje. to či budeš s niekým rok či 10 rokov ti nezaručuje, že ťa jedného dňa neopustí...
@panpeterpan no úplne krásne si to vysvetlil, máš úplnú pravdu, so všetkým súhlasím.
A inak, nemá už náhodou ten chlap rodinu? Ak má okolo 40-tky, tak určite a chcel sa len pobaviť, asi z teba vycítil, že si namotaná alebo veľmi ľahko namotateľná a tak v tom pokračoval až kým ...
Ľudia, už to uzavrime, už to nekomentujte. Ja som bola naivná, nechala sa oblbnúť, on je klamár, ktorému zjavne nešlo o žiaden dlhodobý vzťah ako to tvrdill. Zrejme miluje svoju bývalú. A život musí ďalej. Raz mi jeden kamarát povedal - never nikdy a nikomu. A mal pravdu. Majte sa pekne všetci a už to nechajte tak, nič to na veci nezmení.
@panpeterpan - to co si napisal v @58 bolo velmi trefne a vystizne, palec hore!
a @antifunebracka , kokooos, uz som ti chcela nieco napisat k tej debilnej poznamke, este ze som citala aj dalej. asi si rychlejsie pisal ako myslel. (mesiac je skutocne akurat doba pre normalnych zdravych zamilovanych jedincov - aj ked toto z jeho strany zjavne nebol ten pripad)
@galina24 no to je sice pekna rada, ale kde ho najst? dnesni chlapi su neskutocne rafinovani, natlaci ti haluze do hlavy excelentnym hereckym vykonom na Oscara, naslubuje hory doly a v tom momente aj sam seba presvedci, ze to naozaj mysli vazne... a nepisem tu o 20rocnych este naivnych chalanoch, tych sme oblbovali my jedna radost, ale myslim tym muzov okolo 30tky, ti su rafinovani jak svine, herci...
Už len tým,že mu budeš vypisovať SMSky donemoty mu dáš najavo,aká si slabá a bezmocná.Musíš sa prekonať,zodvihni hlavu, a ak to myslel aspoň trošku seriózne -vráti sa. Ale šialená by si bola,ak by si mu dala znovať šancu...
A úprimne...po tolkých týždňoch čo mu je úplne jedno ako žijem, po tom čo takto bezcitne dokázal urobiť tú najchrapúnskejšiu vec...by som s ním nedokázala už existovať. Lúbila som ho totiž za hodnoty aké ukazoval za tú dobu čo sme spolu boli, za to aký bol. No ukázal sa, že ani zďaleka ie je takým človekom. nie, nedokázal by som existovať s človekom, od ktorého nikdy neviem čo urobí, kedy mu zase prepne, kedy ma opustí...Takže naozaj Ďakujem za všetky rozumné rady, pomohli mi...no je už bezpredmetné sa na túto tému viac baviť nakoľko tie najsilnejšie emócie už prešli a môj zdravý rozum by mi už nedovolil s akým človekom byť.
Zlatko nesmieš byť naivná...Chlapom ide skoro vždy len o sex...Hlavne takým mladým nevybúreným...Ale nebuď smutná,určite si nájdeš niekoho,kto ťa bude naozaj ľúbiť a neopustí ťa..
mesiac je krátka doba, keby som už s niekým bola, tak po mesiaci, sa s ním nevyspím, proste nie, to je skoro, ale pokiaľ by nešlo o vzťah, tak s tým problém nie je
@sklamanalaskou treba si uvedomit ze taky chalan ako on si ta nezasluzi a iba ta vyuzl,, ale ty si daj otazku?? Oplati sa mi byt smutna kvoli niekomu komu som ukradnuta?? Nie!!! skus sa poobzerat po inch obiektoch.. na svete je vela chalnou ktory ta budu milovat a nie len vyuzivat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
najrýchlejšie zabudneš asi tak, že si uvedomíš že to čo urobil bola dosť velká kktina a že ti za trápenie nestojí
aj keď na tvojom mieste by ma asi jeblo
hlavne sa mu nevnucuj ani mu nedávaj nijak najavo že ti chýba to prasa bude len spokojné, a zabudni naňho, určite máš naviac ako na takého úbožiaka....a nabudúce buď opatrná a hlavne sa s nikým nevyspi kým ho nepoznáš na sto percent.
Možno stávka, možno výdrž, možno iný dôvod... alebo sa možno zľakol a zutekal..
Možno skutočne naňho doľahla taká nálada, že teraz proste potrebuje byť sám, hoci sa to zdá zvláštne a veľmi podivne vyšlo aj to načasovanie, ale.. Ak nereaguje na nič od Teba, neviem, či môžeš spraviť niečo viac. Snáď len čakať. Buď to časom prejde (Teba), alebo prejde tá jeho nálada.
Čo do zabúdania; skús sa rozptýliť množstvom iných činností. Čím viac vecí si nájdeš na robotu, tým menej na to budeš mať šancu myslieť. Hlavne len tak niekde neusadni a neprepadaj apatii. To nie je práve rýchla cesta k zabúdaniu . Veľa zdaru.
Ty ho poznáš viac a jediná môžeš vedieť, či ti dal pravé dôvody ...
Ale ak si je istý svojim rozhodnutím a ignoruje tvoje sms a nerieši ťa, skús zabudnúť!
Ja viem, nie je to ľahké ... po rozume ti neustále behajú spomienky na tie krásne chvíle s ním, tie reči a možno plány ... no teraz?
Už nič nie je ... prosím, len sa nezastav a neži minulosťou, či prítomnosťou, ktorú si mala vysnívanú ... to je tá najväčšia chyba, ktorú by si mohla spraviť ! To som robila, aj robím stále a nie je to na nič dobré ....
Bude to ešte chvíľu ťažké zabudnúť naňho, ale zvládneš to ty, ak budeš chcieť!
Rob hocičo, čo ti vyženie smútok a myšlienky naňho ... rob sa ( aj keď bude ťažké ), že si ho nikdy nestretla ....
Hm a ten típek, ktorý ti to povedal, mi nesmierne pripomína jedného môjho bývalého ... možno sa potrebuje len nájsť!
Držím palce !
Nájdi si nejaké hobby, ktorému sa budeš aktívne venovať, začni športovať, vyjdi si s kamoškami na babskú jazdu.
Neboj na svete je veľa chalanov ktorý majú skutočné srdce a budú ťa ľúbiť treba len správne hľadať
Zabudneš možno tak, že to nejak vypneš a presvedčíš sa, že to bol kretén.
ži a nechaj žiť.
jeb na pocity.
asi to nebude ten princ na bielom koni, keď spravil toto.
a ešte divnejšie mi príde, keď niekto v 23 rokoch pýta radu na komunitnom portály pre študentov, či ako to tam máme na hl. stránke napísané...
lol.
@interrupcio ty si to tu zaklincoval
Ale so mšťastná, že sa mi to nestalo.
Pretože tomu človeku so mverila vtedy, verila som mu, že ma ľúbi, a verím, že to tak bol oešte aj teraz.
Bude to kurva ťažké, ale raz sa cez to prenesieš... aspno budes ostrazitejsia
Príde mi zvláštne, že až do sexu svoj život perfektne zvládal, ale odrazu chce byť sám. Chcel ťa len dostať, to až kričí z toho, čo si napísala. Najlepšie bude, ak naňho úplne zabudneš, nepísať, nevolať, nestalkovať na Facebooku, zamestnať sa a nebrať ho späť, chudáka
a fajn mesiac už prežívam, ale vďaka za ponuku
správne hovoríš v poslednom tvojom príspevku, takže držím palce, nech sa čo najskôr z toho dostaneš keď na mňa niekto kašle, vždy si spomeniem na tento citát:
"Diogenés mal jediného otroka a ten mu ušiel. Keď mu ukazovali kde je, usúdil, že nestojí za námahu priviesť si ho naspäť. Prehlásil: "Bola by to hanba keby Manés mohol žiť bez Diogéna a Diogenés bez Mana nie." L. A. Seneca
...ukrýva sa v ňom veľká pravda a vie dodať neskutočnú silu
ale niekedy to tak je že človek spozná že neni vyzretý na vzťah a nedokáže zmeniť svoj slobodný život zo dna na deň na život len s jedným človekom
keď si smutná tak sa choď kurviť ďalej a raz možno budeš mať dlho trvajúci vzťah s niekým kto ťa bude mať rád aj vnútorne a ty jeho tiež
A nakoniec - kludne mozes zensku odrbavat a sem-tam si suknut aj nejaku inu, a nemusi o tom ani vediet...to len keby vam nebliklo. Zvacsa kazdy riadny kurevnik ma nejaku pravidelnu zensku, ktora sa mu do nicoho nevyjadruje, len ju chodi sukat...
Tipka sa nebudem zastavat, spravil kokotinu (zachoval sa ako chrapun), ale osobne sa uz aj mne stalo, ze ked sme konecne mali "vytuzeny" sex, tak ma dotycna, mimochodom v tvojom veku, zahrnula kecami a blbostami o planovani rodiny a rodicovstva v takej miere a naivite, ze keby spokojna (vo svojom svete) nezaspala, tak by som sa asi obliekol a siel si radsej zapalit von, pripadne by som pokracoval v ceste a stratil sa v nocnej tme naveky, lebo som mal v hlave nie bordel, ale doslova nagrcane.
Dalsia vec je sex - niekedy sa s urcitym clovekom vyspis a proste vies, ze toto NE. A nemusi byt ani uchylna, ani uplne neschopna. Len proste vidis, ze to nema nejak zmysel, pretoze vzajomna suhra, v sexe tak dolezita vec, je asi na dovolenke za siedmimi horami a dolami. Ak navyse za ten mesiac prisiel na nieco, co mu na tebe vadi, tak toto mohlo umocnit ten zly dojem az tak, ze sa rozhodol, ze sa na teba vykasle. A este mi napada jedna moznost - mozno trpis SDP - Syndrom drevennej podlahy Ano, aj v dnesnej dobe jestvuju zeny, ktore si myslia, ze sex maju dat muzovi za odmenu a spociva v lahnuti si na chrbat a roztiahnuti noh. Potom to sulozis a ani sa to nehybe, proste katastrofa, jak keby trtkas dlazku. Obzvlast postihnute su lokalne malomestske "jebacky".
Chcel som to tu len trosku rozobrat, ale osobne si myslim, ze ta proste odrbal nejaky debil...daj si teplu vanu, zmi toho curaka zo seba a vykroc dopredu...ved sa vlastne nic nestalo
ono to bude boliet, budes nanho casto mysliet a prehovarat sa, ze ako vam bolo krasne, ale ak bol schopny urobit nieco take, znamena to, ze za to nestoji chalanisko.
osobne si myslím že mal priatelku ( možno aj niekolko priatelok) a stebou si chcel len urobiť ďalší zárez na opasku ( aby mohol povedať, vidíte tú som mal..,) prečo mesiac...? no predsa preto že potreboval aby si mu začala dôverovať aj keď nachápem, prečo to hneď potom ukončil ( asi to bude, tým že skutočne má priatelku, ktorú má rád),
a ty by si mala urobiť to čo ti tu radí @uggla , zober to tak, že máš aspoň príjemné spomienky na ten mesiac keď bolo všetko dokonalé... a nerozmýšlaj nad tým ako ti ublížil, lebo práve tým že na to myslíš živíš v sebe ten pocit vinný, ktorý ťa tak zožiera... takže nie zabudnúť, len to premeň na pozitívne ponaučenie...
P.S.: nie všetci muži sú schopný takto využiť dievča... a tiež to nieje tvoja vina, že si podlahla, to len ten chalan to dobbre zahral... takže nemáš mať prečo výčitky, nemohla si to ovplyvniť, preto že ťa mal doslova vo svojej moci...
a "koniec je len preoblečený začiatok" tak že máš konečne možnosť začať odznova a spoznať niekoho kto ťa bude skutočnu ľubiť a roztomilo si ťa hýčkať... smelo do toho holka...
Ano, dal ti obrovsku nalož pocitov, s ktorimi teraz musíš bojovať. K tomu ti prajem veľa mentalnej sily.
Pohovor si o tom (NAŽIVO) s čo najväčším počtom ľudí ,ktorý ťa majú uprimne radi. Kamoši, rodina.....a budem lepšie.
A do buducnosti....neignoruj varovné znamenia (aj ked neviem...možno ich veľa nedával) a snaž sa lepšie odhadnuť človeka
@nepoucitelna i m sorry
Vieš čo, nestaraj sa do mňa, dobre? Ja som jej povedala svoje v TSkách a pochopila, takže sa upokoj a nenadávaj mi, dobre?
a ty sa mu ešte ozývaš ?si pri zmysloch ?by som mu také napísala raz,že by sa nikdy z toho nespamätal a nie mu vypisovať,že mi chýba však by ten videl..ale no ja by som neurobila takú blbosť ako ty
A inak, nemá už náhodou ten chlap rodinu? Ak má okolo 40-tky, tak určite a chcel sa len pobaviť, asi z teba vycítil, že si namotaná alebo veľmi ľahko namotateľná a tak v tom pokračoval až kým ...
a @antifunebracka , kokooos, uz som ti chcela nieco napisat k tej debilnej poznamke, este ze som citala aj dalej. asi si rychlejsie pisal ako myslel. (mesiac je skutocne akurat doba pre normalnych zdravych zamilovanych jedincov - aj ked toto z jeho strany zjavne nebol ten pripad)
Zlatko nesmieš byť naivná...Chlapom ide skoro vždy len o sex...Hlavne takým mladým nevybúreným...Ale nebuď smutná,určite si nájdeš niekoho,kto ťa bude naozaj ľúbiť a neopustí ťa..
mesiac je krátka doba, keby som už s niekým bola, tak po mesiaci, sa s ním nevyspím, proste nie, to je skoro, ale pokiaľ by nešlo o vzťah, tak s tým problém nie je