Píšem jeden blog, ktorý chcem zverejňovať aj na birdzi, no kvôli tomu, že nemám veľa času, tak sa tu objaví až trochu neskôr kedy budem mať v zálohe niekoľko častí.
Moja otázka znie, či niekto nemá nejaký dobrý nápad ohľadne nadpisu ? Toto je jedin
@veroniv ani nepíš, keď nevieš o čom...nasilu sa nútiť...na čo? keď to príde zrazu všetko do seba zapadne...hovorí sa tomu kopanec od tety múzy...ale ty budeš potrebovať asi riadny
@leilla ja vždy vymýšľam názva podľa ktorých robím poviedky, pretože vo mne vzbudzujú nápady ktorým sa často iní divia. Mal som priečinok vo worde so super nadpismi ale ten preičinok som nechtiac vymzal i s fotkami
inač musíš mat aspon predstavu s hororovy a melancholickými názvami ti pomóžem
@purenarcissism s tým že budete na ľudí uštipační tak skutočne nezmôžete nič. ani nevieš, že aký štýl písania mám ja a ako dobre to zvykne dopadnúť .nehovorím to preto, že by som sa vyvyšovala alebo niečo podobné, len chcem napísať, že nerieš kedy mám písať a kedy nie. mám na to svoj vlastný postup niekedy trochu zvrátený , no väčšinou mi to vyjde. díky za skutočnú pomoc a podporu
ale pochop, ty sem hodíš fórum, že pomôžte mi vymyslieť nadpis, nikto nevie čomu má vlastne vymýšľať nadpis, ty sama tiež ešte poriadne nie, potom napíšeš, že máš predstavu.. no to nám je tak na dve veci podľa žánru ti určite niekto vymyslí dobrý nadpis
Atď...atď...atď...nič nie je ľahšie ako názvy pre klišé príbehy( tým nechcem povedať že tvoje story bude trápne )...
Veď ono to ide samo, vymyslieť názov, aj keď potom sa ho budeš snažiť stále viac a viac zdokonalovať, až nakoniec k ničomu nedospeješ a zase prídeš na začiatok =D ale vždy je najlepšie sa rozhodnúť podľa seba, niečo čo ťa kúsok vystihuje. ^_^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ako... vymýšľať názov niečomu, o čom ani hovno nevieme...
@veroniv ani nepíš, keď nevieš o čom...nasilu sa nútiť...na čo? keď to príde zrazu všetko do seba zapadne...hovorí sa tomu kopanec od tety múzy...ale ty budeš potrebovať asi riadny
Veroniv Pilcher: The Evil Mysterious Teeth of Love
inač musíš mat aspon predstavu s hororovy a melancholickými názvami ti pomóžem
teda vlastne "Life is kind of like shit..."
ale inak súhlasím s @leilla ...či ti tu máme ťahať názvy len tak z päty?
ale pochop, ty sem hodíš fórum, že pomôžte mi vymyslieť nadpis, nikto nevie čomu má vlastne vymýšľať nadpis, ty sama tiež ešte poriadne nie, potom napíšeš, že máš predstavu.. no to nám je tak na dve veci podľa žánru ti určite niekto vymyslí dobrý nadpis
Lost in the dark
Burned heart
Stolen soul
Alone
Atď...atď...atď...nič nie je ľahšie ako názvy pre klišé príbehy( tým nechcem povedať že tvoje story bude trápne )...
Veď ono to ide samo, vymyslieť názov, aj keď potom sa ho budeš snažiť stále viac a viac zdokonalovať, až nakoniec k ničomu nedospeješ a zase prídeš na začiatok =D ale vždy je najlepšie sa rozhodnúť podľa seba, niečo čo ťa kúsok vystihuje. ^_^