Hm, tak.. nekliknem na cosi, co ma nezaujima. A co ma zaujima, to vo mne vacsinou nieco aj zanecha, nie? Nie som konzumny citatel, co ide kazdy vecer jeden nudny blog za druhym, len aby sa nenudil. Raz za cas si ale nieco precitam a vacsinou musim autora pochvalit.
Áno, niečo mi dávajú - niekedy potešenie, niekedy pocit, že nie som sama, niekedy spokojný pocit, že ľudia sú aj v dnešnej dobe kreatívni, šikovní a tak ďalej
potrebovala by som ich viac čítať, aby ma napĺnali, ale v minulosti si nespomínam, že by ma nejaký naplnil, hups, to nie preto, že by nemal byť práve ten, ktorý by mohol kohokoľvek iného naplniť, skor ma naplnili niektoré tajné správy, najme od petrosanta, ktory vlastne svoje dynamo zachoval aj v blogoch, len uz v polohe pribehu
Mám radšej odbornejšie články, čo ma niečo naučia, nie som veľmi umelecky založený . Avšak vždy sa aj tu na Birdz nájde veľa zaujímavých článkov, ktoré ma nútia zamýšľať sa nad niečím alebo ma obohatia, a to podkladám za veľmi cenné. Takže ľudia píšte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A napĺňa ma aj ich písanie.