mala som polozenu ruku na zemi ked zrazu niekto prudko otvoril dvere a mi narazil/pricvikol prst na ruke...strasna bolest ked sa chytim nechtu a zacina to pod nim fialoviet..tak sa chcem spytat kto ma s tym skusenosti ci ten necht pocase uplne zlezie aleb
Ja som si pred cca 3 týždňami pri bicyklovaní odrapila polovicu nechta a druhá zliezla sama. Po akom čase neviem, lebo som nevedela rozoznať nechet od krvi, hnisu a podobných debilín
A teraz si už nechtík pekne dorastá! Už má viac ako pol centimetra - som na ňho hrdá, ako pekne rastie
uuu, au.....nemusí zliezť, môže sa pekne zahojiť aj sám, ale radšej by som šla na chirurgiu s tým, oni Ti to tam zhodnotia...ak máš porušené nechtové lôžko, tak zlezie.....ak nemáš, môže, ale nemusí....a môže sa stať, že nezlezie, ale bude len odrastať...každopádne, radšej choď na traumačku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A teraz si už nechtík pekne dorastá! Už má viac ako pol centimetra - som na ňho hrdá, ako pekne rastie