narcista ma rad len sam seba a mysli si o sebe ze je dokonaly, ma aspon 100 svojich fotiek ktore su takmer na vlas rovnake a atd ale taki ludia su dost vtipni aspon podla mna
den narcisov je zamerany na boj proti rakovine a s narcistami nema nic spolocneho
narcista ma rad len sam seba a mysli si o sebe ze je dokonaly, ma aspon 100 svojich fotiek ktore su takmer na vlas rovnake a atd ale taki ludia su dost vtipni aspon podla mna
den narcisov je zamerany na boj proti rakovine a s narcistami nema nic spolocneho
..plne suhlasim.. ale aj tak je kazda fotka niecim ina
...poznam par narcis(t)ov...a o mne tiez hovoria ze som narcist lebo mam vela svojich fotiek, ale ja sa nemam velmi rada, nemyslim si ze osm najkrajsia, skor naopak ...ale poznam takych, ktorym ani nemozem povedat, ze ako dobre vyzeraju atd., pretoze mi aj tak len odvrkne nieco ako "ja viem"..nemam vobec rada taky pristup : confused:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Sekta nejaka?
neviem teraz kto to povedal, ale tuším sv.Pavol.
mladik sam seba miloval a v odraze vody videl svoju vlastnu tvar, tak sa zamiloval
vyrastol tam narcis (rastlina) a odvtedy to tak volaju
..plne suhlasim.. ale aj tak je kazda fotka niecim ina