Toto zaujimavé video som už videl a vyplynuli mi z toho dves veci buď toto video hovorí o budúcnosti alebo je to len nechutná propaganda , ktorá má za účel ospravedlniť nejaký krok ktorý nás čaká v budúcnosti.
ty vole, nemam rad ani krestanstvo ani ine svetove nabozenstva, ale treba s tym nieco robit. Neviem co, ale kto chce aby za niekolko rokov sme sa modlili k nejakemu inemu bohu ako je ten nas boh. toto video je perfektne (podla mna) a znepokojuje ma to. tot moj nazor na tuto vec.
Treba všetko brať s rezervou, moslimi ktori sa stahuju do Europy uz niesu taki veriaci akych vidime v telke, teda minimalne ich deti nie. Mladi moslimi v europe uz ani sami nedodrziavaju tie ich tradicie a zvyky a "poeuropstuju" sa, takze az take kriticke ako to ukazuje toto video to nebude.
poznam jedneho francuza, moslima, mlady chalan a vobec by som o nom nepovedala ze je moslim, prekvapilo ma to, aj ked jeho tmavsia pokozka mi o tom mohla napovedat. ale nejak ho moc islam netrapi, je normalny a vie sa bavit..
hmm..dost jednostrane a zaujate video. v amerike je viac cinanou. nechapem ako niekto len na zaklade nabozenstva moze posudzovat ludii. ako nechapem...aj keby tu bolo ( v EU ) 50milionou veriacich islamu, co to ma ako spolocne z tym nechapem. v tom videu celi cas vlaje turecka vlajka, a ako vsetci vieme turecko sa snazi stat clenom eu. mi to pripada ako nejaka kampan proti vstupu turecke do EU. sa mi zda ze toto video je len nejaka propaganda. ale na nete su tisice roznich videii.....
a sa mi zda, ze ta osoba ktora ma na youtube to video je zaujata rasisticka republikanka. staci si pozriet ostatne videa co ta ma a hned mi to je jasne co je v pozadii....rozhodne taki ludia su umna absolutne nedvoverihodni a neda sa im veri. teraz pisem o tej co ma to video na youtube.
@9 ALE TU IDE O TO ZE NAM BY NEVADILO KEBY TU BOLI A BOLI BY NORMALNI. ALE KEBY SI VIDEL CO SA ZACINA DIAT V ZAPADNEJ EUROPE... ONI SU HORSI AKO CIGANI. A NAJMA VELKI RASISTI.
@nikeboy To je islamska vlajka, nie turecka! (turecka ma obrateny ten znak). Moslimovia su este horsi ako cigani. Ver mi. A vsetci ludia nechcu aby islo Turecko do EU. To by nas zaplavila vlna Turkov (moslimov) a z Europy by sa stalo Turecko. Kedze ich je 70 milionov ci kolko a kazda zena ma 5-10 deti... To by bola katastrofa.
@nikeboy A PROSIM VAS VSIMNITE SI ZE TO VIDOE JA NA YOUTUBE ASPON 20 KRAT A JE TO TAKY MALY DOKUMENT, NEVYTVORILA TO ZIADNA PROPAGANDA. Takze nieje ta osoba jedina co ho ma na YT.
@pietro93 ale kdezeeee....islamska je zelenaa!!! farba islamu je zelenaaa!! nie cervena!! fuuuuu , ty si ale riedni rasista. myslim ze slovaci nesu onic lepsii. teraz nevravim o turkoch. takze tuto anketu si zalozil za ucelom urazania a rasizmu, hej?! no vies..to iste moze povedat dakto ini o slovakoch. ktorich mimochodom unas v cechach uz maa dost ludi plne zuby. ale nastastie ja k nim nepatrim. lebo poniektore "nazori"su ako fakt dost sila. na youtube je kopec videii o konci sveta,..dokonca som tam videl aj video co sa jeden xalan vysral na druheho, a to hovno potom ponom zislo dole ... ...fujjjjjjjj, bleeeeeeee....
@nikeboy Este si nevidel islamsku vlajku? hmm, skus si napisat do google "islam flag". A potom si napis "Turkey flag". Su podobne, ale nie take iste. No a k tym rasistom. Kazdy clovek je rasista, a ked nieje, tak sa nim coskoro stane. A cernosi a cigani a ine havede su OVELA OVELA vacsi rasisti ako my. Preco sa dnes kazdy boji ciganov? Bo ked ides okolo nich ta zabiju. A preco? Lebo si biely. Alebo sa skus poprechadzat po cernosskej stvrti v LA alebo v NY po bronxe, a uvidis ze kto je rasista. Ja som bol v LA a tam ked ides okolo domu kde byva nejaka cierna rodina tak vsetci vypuluju na teba okale a normalne idu za tebou jak svorka vlkou. OKOLO JEDNEHO DOMU! A si predstav keby si tak siel po stvrti. Noo, dalej ti to rozpisovat nebudem, to raz zistis sam, ked navstivis zapadnu europu. Mimichodom, minule sa v anglickom parku objavila cedula s napisom "nie pre bielych", ktoru tam nainstalovali cierni moslimovia.
P.S. Videl si, ako Albanci (cigani) vyhnali Srbov z Kosova? Albanci tam znicili a spalili stovky Kostolov, a pozabijali tisicky starych ludi (bezmocne babky, dedkovia). OSN a NATO im to dovolili, este dohliadali nato, ako sa tam stahuju. Albanci tam spalili tisicky domov.
A to som ti uviedol malicko prikladov cierneho rasizmu. Porozmyslaj
@pietro93 a co mam to spolocne z google?! farba islamu je zelenaaa!!! co maji cigani z tym tak to ako nechapem, cigani niesu narod!!! to ze si bol dakde v LA co ma z tym?! ako.... to znie ako ze sa ides vytahovat z tym....tak sa chod prejst na slovensku po luniku 9. " moj zlaty" ja som bol v zapadnej eurpoe tak viem stok krat lepsie ako to je tam a ako tuna. a ti poviemtak...ze taki debilni narod ako su slovaci len tak lahko nenajdes...pokial vobec....
jaaaj chlapce...co tu trepes tych srbou?! ved to su take.......no to sa neda slusne napisat a to bi som musel riadne nadavat. proste srbi su ...................!!!!!!
slovaci su xenofobnui a rasisticki narod, tak sa ani necudujem co tu tvrdis...mate to v krvi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(Blee)
nam uz v skole vraveli, ze ak chceme aby sme nevymreli, musime mat min. 2-3 deti,
lenze to je teraz stylom zivota, ze ludia nechcu uzatvarat svatby, mat deti, rodinu,,, a mozno aj chcu, ale najskor skola, potom praca , atd...
ale na druhej strane, to video je huste mno
Aha, ty si to myslel vážne, čo?
P.S. Videl si, ako Albanci (cigani) vyhnali Srbov z Kosova? Albanci tam znicili a spalili stovky Kostolov, a pozabijali tisicky starych ludi (bezmocne babky, dedkovia). OSN a NATO im to dovolili, este dohliadali nato, ako sa tam stahuju. Albanci tam spalili tisicky domov.
A to som ti uviedol malicko prikladov cierneho rasizmu. Porozmyslaj
jaaaj chlapce...co tu trepes tych srbou?! ved to su take.......no to sa neda slusne napisat a to bi som musel riadne nadavat. proste srbi su ...................!!!!!!
slovaci su xenofobnui a rasisticki narod, tak sa ani necudujem co tu tvrdis...mate to v krvi....