Ahojte pred dvoma dnami som si všimol navretu žilu na pravej strane krku.Na dotyk nebolestiva.Celkovo nemam žiadne problemy.Krvne vysledky som mal v norme ale biele krvinky som mal mierne znízene.Co myslite že to može byt ? Mal aj z vas niekto taketo podo
bress to má zo svalov ja z toho že som chudý
inak však choď za doktorkou, raz som mal čosi na bradavke tak som tam išiel a dokopy 5 minú možno aj menej....
Ja to mávam keď mi je teplo, napríklad v autobuse, ale iba na rukách, ale na spodnej strane predlaktia ju mám stále... že je proste vystúpená, mama vraví že to kvôli tomu že som nervák ... ale chodím do posilnovne, to môže byť tiež príčina... ale nič si z toho nerobím, práve že sa mi to páči, pretože to je kvázi "mužské"
Kamoš mal niečo podobne, bol s tým u doktora ... že vraj to môže byť v prípade zvýšeného krvného tlaku, alebo je oslabená stena tej cievy. Dali mu na to lieky a prešlo mu to. Myslím, že ti to prejde aj samo a nikam s tým nemusíš ísť. A týmy krvinkami to určite nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
inak však choď za doktorkou, raz som mal čosi na bradavke tak som tam išiel a dokopy 5 minú možno aj menej....