Čo sa hodí doniesť pri návšteve v nemocnici? Pacient je VŠ študent a už tam je dlhšie a má problémy so zrakom. Iba ovocie nosiť mi príde divné. Niečo, čo zabaví by sa hodilo, ale kvôli zdravotným problémom zle vidí, teda napr. kniha sa nehodí.
Mna by potešili kvety , ale v tomto prípade ak ide o zlý zrak tak niečo čo vy mohol vnímať inými zmyslami .
Audiokniha , nejaké sladké , alebo aj napr pyzamko, či funny papuče .
Hmm ako mňa v nemocnici potešili maľovanky, farbičky, nožničky, lepidlo a časopisy na vystrihovanie, zošitky, krížovky.. ale so zlým zrakom fakt neviem, asi fakt len tie audioknihy
A rozmyslala som dlho, ale je to tazke :/ Mna by asi v jeho situacii najviac potesilo ze si prisirel, a ak tam bude este dlhsie, tak ze prides aj o par dni
Ja ked som lezal v nemocnici, ludia mi nosili veci, ktore mi tam chybali... Takze ked som potreboval nove tricko na spanie, doniesli mi ho. Ked sladke, tak mi nakupili sladkosti a tak... Asi by som sa ho spytal, co by chcel...
Ked som bola dlhsiu dobu v nemocnici, tak ma najviac potesilo jedlo (kedze to podavane tam sa mi uz nedalo jest) a este nejaka kniha.. na nic ine som nemala naladu / chut. No skus sa ho spytat, ci nieco nepotrebuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Audiokniha , nejaké sladké , alebo aj napr pyzamko, či funny papuče .
Alebo učebnicu braillovho písma, pre istotu