máme asi za mesiac a pol v nejakej nechutnej komunistickej sále, všetci sa tam idú akurát najebať, program nemáme a kludne sa môže stať že polovica z nás sa k maturite aj tak nedostane
najprv som z toho mala stres ale nakoniec to bolo uplne specialne...citila som sa ako princezna lebo som mala perfektne saty viem, ze som sa celu dobu bala programu ale nakoniec som si to cele maximalne vychutnala...bolo to uzasne...a preslo to hrozne rychlo pre mna urcite nieco nezabudnutelne
ja som sa na nu tesila nie kvoli spoluziakom (debilna trieda az na zopar ludi, s ktorymi som aj teraz v kontaktne), ale pretoze som mala solo vystupenie a este jedno spolocne, ktore sa mi pacilo
Ja som vystupoval takmer v kazdej scenke v celom programe, cize zazitok ako taky mam len ten, ze som sa furt z dacoho do dacoho prezliekal a len tak tak stihal. Ale odhliadnuc od tohto, to bol pre mna taky... Co ja viem. Neberiem to nejak specialne ale zas ani ako bezny den. Nieco medzi.
pred tym som sa pohadala s našimi, nemala som naladu, ani piť som poriadne nepila.. zlepšilo sa to asi hodinu predtym, ako som odchadzala, čiže z celej stužkovej som sa bavila tak hodinu
tí istí prijebaní ľudia, čo ostatných 8 rokov, v podstate tam nie je čo oslavovať, lebo nikto ešte nezmaturoval, dali mi kus zelenej stuhy s menom, ktorý som aj tak nenosila, trápne "vystúpenia", trápny humor
v mojej pamäti sa zachovala len polovica stuškovej.. potom jak odišli moji rodičia si už nepamätám ale hej bolo to super a aj dozvuky potom by som si to ešte zopakoval
osobne som sa na ňu tešila veľmi...lenže potom som začala vybavovať veci okolo, začali nervy, deň pred stužkovou niektori nevedeli, ani kde majú stáť a podobne...ale od tej polnoci to už bolo fajn, žiadny stres, že by som to pokašlala ani nič...už len chlast a zábava s pár ludmi
deň ako každý iný, akurát že som sa v tom obleku dosť spotil... neviem, neprišlo mi to ako nejaký špeciálny deň, ani si už poriadne nepamätám o čom to bolo... DVD som zahodil...
v mojom pripade to plati, kolektiv sice nahouno, ale stuzkova paradna, vraj jedna z naj ake nas gympel zazil mlade profky este o 4 rano tancovali napite, aj kobercek sa ogrcal, zabavilo sa
dve spolužiačky sa pobili, sbskár rozmlátil dvere , môj partner po asi minúte tanca si dokydal koleno takže dokonca stužkovej len sedel.. ale ja som zabavila dosť
Bol to pre mna najkrajší deň,večer,noc a ráno!!! Aj keď som mala obrovský problém so šatami, až sa mi make up rozmazal ako som plakala, nikdy na to nezabudnem
Stužkovú sme mali, aj som sa jej prirodzene zúčastnil...ale nemôžem povedať, že by som na ten večer spomínal ako na jeden z najlepších, nezabudnuteľných a tak pod. Také hodnotenie majú v mojom srdci iné dni, resp. iné časy a obdobie môjho života...
este len budem mat o 2 roky, ale mam taky tusak, ze stuskova je uzasny a nezabudnutelny zazitok len pre triednu "smotanku", ostatni to akurat nejak preziju
hneď na začiatku ma začali štípať oči a prerevala som celú stužkovú. každý za mnou chodil, že čo mi je, potom som sa radšej zašila so spolužiakom pod schody a tam sme sedeli celý večer. proste šuper bolo!
Pamätám si na červené nohavičky, bosé nohy, červené víno a ohavu od Cmoríka- dážď, pamätám si na solničku medzi prsiami, spev a v podstate si pamätám na jeden výnimočný večer.
nič výnimočné..zažila som oveľa výnimočnejšie večery s ľuďmi, ktorých som mala rada, ako tento jeden večer s tými, ku ktorým som bola nasilu vopchaná... ale zase som tomu rada, lebo keby som mala ísť na stužkovú s ľuďmi z mojej prvej strednej školy, to by bolo niečo strašné..tých som fakt rada nemala
@ponnie ÁNO, lebo také nervy čo som tam mal, tiež toľko pičovín čo narobili, ale v dobrom budme spomínať na stužkovú mojej priateľky, ktorú som si neuveriteľne užil, viac ako tú svoju, kde som prišiel o hlas a nevypil ani kvapku alkoholu
Pre mňa horor, pre ostatných nezabudnuteľný deň. Ale aspoň sa môj ex ukázal v tom pravom svetle a vďaka tomu je z neho EX ... Mať stužkovú ešte raz? NIKDY!!
ja som stužkovú nemal bol som v Saalbachu na pretekoch neviem skor mi ludia dlžia peniaze odtial kedže som jasne povedal že v ten datum nemožem a svoje peniaze som nikdy nevidel ale mne to je jedno užil som si viac ako spolužiaci
Plakala som tam svojmu ex na ramene o 5 rano. To si pametam a bolo to super. Bolo to kopec hadok predtym ale aj kopec srandy na programe. Mali sme krasne saty,.chalani konecne vyzerali (podaktori) ako sa patri a neviem. Nebolo to nic nezabudnutelne, ale nemam nato zle spomienky.
Len mi potom kamarat "omylom" pustil na zem moje cisto.nove htc, na to tiez nikdy nezabudnem
pre mna to bola nejaka slavnost, ktoru som absolvovala a tym to haslo. je to pre mna vynimocna udalost len preto, ze ju robia vynimocnou, inak mi to prislo take o nicom. zeby som na to kazdy den spominala, ani nie. presli skoro 2 roky od maturity a spomeniem si len ked dakto povie "stuzkova", sama na to nespominam
nezabudnuteľné, boli sme s priateľom metalový pár celý v čiernom (šaty som mala z nosferatu) a keď kapela začala hrať pink floyd roztočili sme to ako nikto
nič moc, program odimprovizovany a nepochopeny a na najlepšiu časť toho zleho programu sme nakoniec zabudli, spolužiak tam narobil bordel tak nam ju triedny ukončil skor a ja som bola chora vtedy, takže eňo ňuňo tip top zažitok do konca života na ktory si spomeniem možno ešte tak 3x v živote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a nemyslim ze to budem niekedy lutovat
čiže to bude akurát nezabudnutelne napiču
pred tym som sa pohadala s našimi, nemala som naladu, ani piť som poriadne nepila.. zlepšilo sa to asi hodinu predtym, ako som odchadzala, čiže z celej stužkovej som sa bavila tak hodinu
že by to bolo niečo výnimočné...
tí istí prijebaní ľudia, čo ostatných 8 rokov, v podstate tam nie je čo oslavovať, lebo nikto ešte nezmaturoval, dali mi kus zelenej stuhy s menom, ktorý som aj tak nenosila, trápne "vystúpenia", trápny humor
situáciu zachraňovala fľaša vodky v chladničke
neh
nespomínam na to
Len mi potom kamarat "omylom" pustil na zem moje cisto.nove htc, na to tiez nikdy nezabudnem