co takto skocit doktorke, povedat, ze ti bolo zle, ze ta manka nehala doma a ze ci ti neda ospravedlnenku..a rovno ti bude mozno aj vajca kontrolovat a mas vystarane
@n0win0u.. nie rodicia nevedia.. ale mal som vazne dovody aby som musel ostat doma. vcera som cely den rozmyslal co urobim.. a dneska som isiel aj doktorke.. vies co pica zo sestrickou povedala? ze no pockaj, my sme tu neni nejaky rozdavaci ospravedlneniek ze ked si zostal doma nech ti mama napise. a poslala ma domov.. ja neviem co mam robit.. to je v pici..
kúpim novú tlačiareň nebolo by lancejšie podplatiť doktora? (keď už nevieš zapôsobiť a zahrať trocha a získať zadarmo) potom, môžeš si vytlačiť razítko v tlačiacich obchodoch, napísať si ospravedlnenku sám, dať ju napísať spolužiakom...
ja som záškolačila dosť pominulé roky a aj bez tlačiarne
Ja som tam isiel z istotou ze bude po probleme, este som kupil aj bonbonieru jak som sa docital na nete ze staci ked jej das volaku kokotinu a da ti spravedlnenku.. Tie moje ma poslali do pice a ani ich nesralo ze som prejebal 1,5 na autobusy.. Chory som maximalne 1x za 4 mesiace a nemoze mi dat pica. Hlavne ze cigani ked tam pridu hned maju aj na tyzden za 10€..
Nie rodinu nemam v tejto zasratej dedine.. Mame tu vyjebanu tlaciaren na ktorej som robil v 9. rocniku take profi ospravedlnenky ze som s tym ojebal celu triedu vela razi.. ale raz zacala robit pasy a farbit na zeleno.. to som hned letel do faxcopy a kupoval tonery obidva za 45€, islo to mesiac a uz zas to iste.. a co pojdem do mesta z peciatkou? ze pohrajte sa mi v photoshope odstrante podpis a zvysle to prevratte a tuto do slovnicka mi to najebte.. to urcite nespravia. aj tak uz musim ist zajtra do skoly...
to mi pripomenulo ako spolužiak tiež len tak ráno cestou do školy kúpil tlačiareň a vytlačil si na nej záverečnú prácu, ale s tou ospravedlnenkou je to ešte lepšie
sfalšuj podpisy, alebo skus inu dktorku alebo ser na to a povedz že doneseš potom... inač mne by na to prišli pretože mama vola furt triednej aby nemusela pisat fuck! čiže keby nedala vediet a ja by som neprišiel by mi to nezhltla ani s pečiatkou doktora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
co takto skocit doktorke, povedat, ze ti bolo zle, ze ta manka nehala doma a ze ci ti neda ospravedlnenku..a rovno ti bude mozno aj vajca kontrolovat a mas vystarane
ja som záškolačila dosť pominulé roky a aj bez tlačiarne
(nabuduce skus tagnnut lepsie)
silentcry datumovku si kupim tiez ale naco mi bude bez peciatky?
ivanushka: to nebude trocha cudne? ale aj tak uz musim zajtra ist.. ahh fuck som v pici totalne