Bola som v nemocnici, kde mi našli rota vírus. Deň pred odchodom som dostala nečakane (dva týždne skorej) menštruáciu. Trvá už 8 dní, a dva dni ma bolí aj brucho. Je to taká šklbavá bolesť, raz silnejšia, raz slabšia. Neviete, čo to môže byť?
Byť na tvojom mieste idem radšej k doktorke. 2 týždne sú 2 týždne a 8 dní je 8 dní. (ale tiež je dôležité že ako dlho ti trvá zvyčajne) Ale chod radšej k Dr. pretože mi tu nie sme odborníci
@pankac15 dnes som bola na gynde, spravila mi nejaké vyšetrenia a že vyzerá byť všetko okey..ale nechápem prečo ma neposlala na sono, zajtra pôjdem, nech viem čo to je..snáď len nejaký zápaľ
Mne to hapruje neustále takto podobne a nik s tým nič nerobí, na gynde tvrdia že to je normálne tak ok, ja tomu neverím síce...Čakám na vyšetrenie na endokrinologiu, možno mám čosi s hormonmi.... Ale jediné čo viem je že mám cystu, a pravdepodobne aj len obyčajný zápal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme