...vždy som si myslela, že sa dá aspoň v základe odhadnúť človek..veď viete, podľa spôsobu prejavu, podľa toho ako trávi svoj čas, s kým sa stretáva, ako sa dokáže zachovať v rôznych situáciách a tak..ale v poslednom čase mi to akosi uniká...chcem tým pov
najprv sa zamysli nad sebou, rozoberaj si svoje myšlienky, nauč sa ich triediť, analyzovať a ovládať, a tak to začneš pomaličky vnímať.. nakoniec prídeš na to, že ľudia sú úplne iný ako si si myslela...
odporúčam knihu: Milujem to, čo je- od Byron Katie, alebo Důvěrnost- OSHO
...ako v podstate som sa v poslednom čase viackrát zmýlila v ľuďoch..a už je to na nevydržanie, trápi ma to...že venujem nesprávny čas a nádeje do nesprávnej osoby, a potom som sklamaná....
a ďakujem ti Demonicbass za literatúru, znie to zaujímav ....a Bunniska, vyzerám ako tá moderátorka? ..ejha,to mi ešte nepovedali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Google pozná skoro všetkých ..okrem chucka norrisa lebo toho nemusíš hladať on si nájde sám XDDDDD
odporúčam knihu: Milujem to, čo je- od Byron Katie, alebo Důvěrnost- OSHO
a ďakujem ti Demonicbass za literatúru, znie to zaujímav ....a Bunniska, vyzerám ako tá moderátorka? ..ejha,to mi ešte nepovedali