Mám Sony Xperia L a keď ho pripojím cez kábel do počítača, kde mám Windows XP, nič sa nestane, akoby som nič neurobila. Ani mobil, ani počítač nijako nezareaguje. No keď ho pripojím do notebooku kde mám Windows 7, v pohode mi ho načíta a všetko ide.
Nevi
@katlan123 mala som podobný problém s Xperiou potom som preinštalovala ovládač a odvtedy to išlo choď Štart/Ovládací panel/ Hardver a zvuk/Správca zariadení v zozname si nájdu Xperia L klikni na to daj Odinštalovať vypoj mobil a opäť ho pripoj mne to pomohlo
@simuulka112 nič také ako Xperia L som tam nenašla :/ ..už som si stiahla aj Sony PC Companion, čo mi poradili inde...ale ani tam mi nechce ten mobil načítať..akokeby som ani ten mobil k počítaču nepripojila vážne už neviem v čom je problém
stiahnut a nainstalovat, drivers to ma v sebe, potom by to malo bezat uz v pohode. XP je 13 rocny system, nepozna nove mobily a nema ani mechanizmus na automaticku detekciu a stiahnutie ako napr win 7 a 8
@erjedna A? Zjavne, je to starší PC, ktorý by Win 7 nezvládol, alebo zvládol, ale išiel by pomaly..
Upgrade toho PC sa neoplatí, alternatíva v podobe Linuxu (Debian alebo LUbuntu) nepripadá do úvahu (nevie s tým robiť+kompatibilita) ... Tak zrejme nemá na výber a musí používať XP
@ketlan123 Ak máš TeamViewer alebo iný program na vzdialený prístup, urobím ti to.. nechce sa mi to vysvetlovať ..
mám to, ale neviem ako ti pošlem obrázok, moc sa tu v tom nevyznám.. ale keď som pripojila mobil, nabehli tam nové veci: žltý otáznik pri ktorom bolo Other devices, a pod tým žltý otáznik s výkričníkom s nápisom Android ..keď na to kliknem pravým tlačítkom ukáže mi: Aktualizovať ovládač..., Zakázať, Odinštalovať, Zistiť zmeny hardvéru, Vlastnosti
@katlan123 Klikni na ten Android s pravým, daj aktualizovať ovládač, vyhladať software ovládača v PC - chcem vybrat zo zoznamu - najdeš výrobcu Sony/Sony Ericcson .. a nainštaluješ Android MTP alebo tak dáko ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
stiahnut a nainstalovat, drivers to ma v sebe, potom by to malo bezat uz v pohode. XP je 13 rocny system, nepozna nove mobily a nema ani mechanizmus na automaticku detekciu a stiahnutie ako napr win 7 a 8
Upgrade toho PC sa neoplatí, alternatíva v podobe Linuxu (Debian alebo LUbuntu) nepripadá do úvahu (nevie s tým robiť+kompatibilita) ... Tak zrejme nemá na výber a musí používať XP
@ketlan123 Ak máš TeamViewer alebo iný program na vzdialený prístup, urobím ti to.. nechce sa mi to vysvetlovať ..
@77hanes77 bola by som radšej, keby si mi to mohol vysvetliť. Ak nie, tak nevadí no...
@77hanes77