niekedy ked tak idem zo skoly tak mam chut sa ucit ale az na intrak mi to nevydrzi..to chce holku co ma prinuti..ale ja ziadnu nemam a vyzera to na dlhe roky samoty
si predstav svoju buducnost...predstav si,ze aky dobry pocit to je,ked nieco vies na hodine..ked niecomu rozumies..vsetko je o pocitoch...!..a vrav si: CHCEM TO DOSIAHNUT!
@10 povzbudive slova...asi budem brat nejake ginko pretoze na hodinach to viem ale pisomky su horsie..a najdem si holku co ma bude nutit..zatial mam iba imaginarnu :
no co ja viem holka..aby ta nerozptylovala ....alebo najdi si nejaku prisnu tetu martu,ktora bude nad tebou s bicom,ale ty ju budes mat uprimne rad za jej skutky ...
lepsie ako marta sa hodi Nadežda...nie poznam sa trochu nebude ma rozptylovat...fakt potrebujem niekoho takehoto aby mi to povedal...potrebujem nejaku zensku ruku prisnu nadomnou ale snad nie martu a nadezdu kdezto niekoho normalnu...dakujem pripad je vyrieseny
v ziadnom pripade si nepustaj hudbu(skusala som to,zlyhalo to ,sadni si za stol(NIJAKA postel) zober si mudru knizku a cum do nej asi polhodinu.Rozmyslaj nad tym co citas a postupne tomu prides na chut.Len sa nenechavaj nicim rozptylovat
ja si vsetko citam nahlas. velice rada sa pocuuvam ale nee.. ja ked pridem zo skoly, tak sa odreagujem sadnem pred telku abo pred comp. pak sa idem ucit. a motivacia na ucenie? chcela by som ist na vysoku. a bud sa tam dostanes, ceez postel, penaze, posledny rad ucenie. tak ten posledny sa mi pozdava najviac a tebe asi pomoze ta zena jak vraviis
ked sa nebdues ucit budes jebnuty ako bedna gitu. Neuc sa sprostych treba aby robili za malo penazi. myslim si, ze toto ta prinuti ucit sa. A urcite ti nepomoze zena ani nic ine. Jedine co ti moze pomoct je to, ci chces neico v zivote dokazat alebo nie. Ak ano tak sa bdues ucit. ak nie tak bdues robit za par drobnych a zivorit do konca svojho zivota.
čo veĎ taK si daj sám sebe motiváciu napríKlad Keď dostaneš fain známKu z písomKy niečo peKné si Kúp čo sa ti dlho páči ale neKupuj si to len taK vždy len KeĎ niečo dosiahneš to je chcenie!!
však to neber ako niečo čo musííš, ber to tak že chceš ...ja to tak robím pomáha to...povedz si že chceš byť múdry a začni čítať učebnicu, tvár sa že ťa to baví...jednoducho to neber ako nutnosť lebo potom sa ti dupľom do toho nebude chcieť
pani a dami...a vam velmi dakujem...fakt mi to pomohlo..teraz ked sa mi nebude chcet ucit si spomeniem na vas na to ze nieco chcem dosiahnut a ze si nieco kupim ak sa mi nieco vydari a zivot pojde...len to musim vykusat v praxi ale vsetka cest ludia
no ja mam taky isty problem ... newiem sa donutit ucit ... hovorim si budem sa ucit cely den ale venujem tomu maximalne 30 minut ale potom sa radsej vratim lebo ked si predsatvim ze by ma nezobrali na dalsi rok na strednu tak by som asi umrela :/ no to je asi moja motivacia
Choď na hodinku vonku a bude sa ti lepšie učiť, mne to pomáha. Lenže ja keď sa učím viac ako 45minút príde na mňa nehorázna bolesť hlavy takže keď to vážne nepotrebujem, neučím sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
skús nejakú motiváciu(zase som múdra)
porozmýšlaj..
A IDEM ZA TYM! BOJUJ!
Pre mňa zvláštne slovné spojenie...
btw, ja sa neučím za mňa sa to vždy naučí mp3..
» tivi.cas.sk/video/1085979/d...
chces dopadnut ako ona??bez rozumu,ale so susiakom na krku?? DD
idem sa aj ja ucit,radsej.