dama s kameliami kratka ale podla skutocnosti o to viac je to srdcervuce. a da sa to precitat prakticky za den popripade je podla toho spravena aj opera ale ta ma iny koniec v knihe je lepsi podla mna
@ork92 moje ostali! obe... a celkovo sa mi to nepáčilo
a vlastne skoro som revala aj pri Wertherovi, ale nie preto, že sa zastrelil,ani preto, prečo, ale bolo mi ho ľúto, že sa tam potom ešte niekoľko hodín trápil v smrteľnej agónií
@purenarcissism a vieš čo je iróniou? že ja som neplakala počas tých smutných scén...to nie, vtedy som bola vo veľmi veľkom šoku..ja som plakala vtedy, keď sa všetko zdalo v poriadku a pri tom to tak nebolo...a napokon, po prečítaní celej knihy som sa nevedela spamätať...len som plakala... a to sa mi nikdy nestalo!
@nathalicatko och knižný mág no čítala som Chatrč a dokonca mi ani nevadila, čo mi väčšina takých kníh vadí ....a mne veľa kníh, teda skoro všetky zasiahnu do života
je super vedieť, že ti knihy ovplyvňujú život...u mňa je to tak...z každej knihy, ktorú dočítam sa na mňa čosi nalepí..ale zväčša len na týždeň-dva..ale taký ten dlhodobý prínos, to je výnimočné..
@purenarcissism pri každej časti kde si vyznávali lásku...bola som po rozchode a ešte keď ona povedala "Sam ostaň so mnou" a on si myslel "vpadám do chvejúcej sa ničoty, vzťahujem ruku k tebe, strácam sa v mrazivej ľútosti, je takto krehká láska spôsob ako ti dať zbohom."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ta kniha neni romantická ale určite si z nej čosi odneses
toto nie je romantika, ale je nádherná - Pevné puto (Lovely bones)
Ale aj Second Glance od Jodi Picoult, to je jedna kvalitná kniha
Gayle Forman - Ak zostanem
a vlastne skoro som revala aj pri Wertherovi, ale nie preto, že sa zastrelil,ani preto, prečo, ale bolo mi ho ľúto, že sa tam potom ešte niekoľko hodín trápil v smrteľnej agónií
pre mna romantika skodovecky tuning juj
..kvak..
..kvak..
» s1195.photobucket.com/albums/aa382/Ta...
Fly Killer ta ciernobiela co hovoris ?
..kvak..
máš pravdu.... je mnoho silných/dojemných kníh, ale máloktorá ti skutočne zasiahne do života...
je super vedieť, že ti knihy ovplyvňujú život...u mňa je to tak...z každej knihy, ktorú dočítam sa na mňa čosi nalepí..ale zväčša len na týždeň-dva..ale taký ten dlhodobý prínos, to je výnimočné..
náhodou, je veľmi dobré ak si z každej jednej knihy niečo odnesieš...spestruje ti to život
@eveve zaujímavé a pri čom si plakala?
@eveve ach tak chápem
origo nechat rapidku to je alebo garde ..... hmmmmmmmm
..kvak..