Ahoj. ide o to. chalan ktory sa mi paci, isiel za mojou kamaratkou, ze sa chce s nou rozpravat o mne. povedal jej nieco v zmysle ze sa mu pacim. okrem ineho teda . on vie, ze sa mi paci. problem je, ze od toho dna chodi sice za mnou ale len ked som v prit
podla mna vlastne ten jeho kamarat chodi za tebou lebo vlastne sa mu pacis ty a vlastne ten, ktory sa paci tebe, vlastne chodi za tvojou kamaratkou vlastne
to mi pripada tak na 12-14r. max... to je uplne normalne potom , tak ked ho uvidis sameho tak za nim utekaj a máš :p ak teda tvoja kamaratka sa ho nesnazis pre seba zobrať
A tak preco jej povedal, ze sa mu pacim? a este som zabudla. za mnou mu robi strasny problem prist. za nou nie. asi fakt sa mu paci alebo ja uz neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mozno sa vam chcu vtriet do priazne a potom v tvojej pivnici ukryvat drogy a rozkladajuce sa mrtvoly z mafianskych prestreliek.