Od Dana som ztiaľ čítala iba Anjeli a démoni a bola dosť dobrá, tak možno sa dostanem aj k iným knihám od neho... .. a Piliere Zeme teraz číta moja mamča, tak si možno prečítam...
posledne dva týždne v škole som čítala dve knihy od Remarqua klasika Na západe nič nového a Noc v Lisabone, veľmi dobré knihy, len Na západe ... boli dosť drastické a nechutné opisy občas, tak to neviem či by si chcela a ešte Ken Kesey - Prelet nad kukučím hniezdom
@alpanu na dlho ? ani nie za tyždeň aj niečo (čitala som po večeroch) som ichprečitala... chcela by som aj Na veky vekov,vraj je to dosť podobne ale neviem... ked najdem tak beriem určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
bod 5
mám aj link v pdf sbore keby si mala záujem
Hmmmm.... bud taky laskykotny a posli mi link do TSky... Dakujem.....
Púštny kvet som čítala..... užastná kniha... omnoho lepšia než film.... ale aj film bol zaujímavý... ale kniha je vždy lepšia
Od Dana som ztiaľ čítala iba Anjeli a démoni a bola dosť dobrá, tak možno sa dostanem aj k iným knihám od neho... .. a Piliere Zeme teraz číta moja mamča, tak si možno prečítam...
Názov je dosť zaujímavý...... Aký je to žáner?...
Jop...... ďakujem..... už je aj stiahnuta..... ešte raz ďakujem....
ďakujem za typ
Asi 6 krat.....a vzdy tam nieco nove najdem.... úžastna kniha....
Najfatastickejsia kniha aku som kedy citala a aku budem citat....
Martin Page - Ako som osprostel
Emily Bronte - Búrlivé výšiny
Maxim E. Matkin - Mexická vlna
Aj ja teba
Nie na ústa