Nazdar. Mám taký problém. Včera som nainštaloval Win8.1 Pro do mojej novej zostavy. Všetko fungovalo v absolútnom poriadku.
Dnes ráno mi počítač zamrzol. Tak som ho reštartoval a pri bootovaní sa zobrazilo ako vždy windows 8 logo a pod tým logom tie biele
Ak je nova zostava a nic nemas odpalene tak moze to byt aj nelegalnym windowsom.. ci mas legalny? Skus pre istotu tam hodit naspet WIN 7, poskusat ci pojde a potom este raz Win8. Kedze nepatrim medzi legalnych ludi tak mne to robi vzdy problemy.. Na starych PC mi nechce ist novy WIN a na novych zase stary..
vyber baterku zo zakladnej dosky, pockaj cca 10 minut. Daj ju naspat a skus zapnut. Vsetky nastavenia v biose sa tym resetnu na default hodnoty. Mozno to pomoze a mozno nie. Pripadne vadne RAM_ky. Vyber zo slotu najprv jeden modul a skus zapnut. Ak blbne, vypni a vyber druhy modul a zapni. Ak je jeden z nich vadny tak to aspon zistis.Ak nic tak servis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nepozeral si , neodpálilo sa ti niečo v "bedni" ?
A aj jumpera som vytiahol... ale to asi nepomože
a nemôže to byť grafikou?