keď prestaneš jesť o piatej budeš akurát pol dňa hladná.
nó, možno v prípade že chodíš spať o siedmej.
ale fakt, po PIATEJ? to by som sa musela o piatej prejesť bryndzových halušiek aby som potom už nejedla. a aj tak by som sa pravdepodobne niekedy o jedenástej večer tesne pred spaním išla napchať zvyšnými haluškami.
ja som tak schudol a som zivy dokaz : ) ale to nejde len o to ze nemozes jest po piatej, ide o to aby si jedla pravidelne kazde tri - styri hodiny, vynechat jednoduche cukry, pit vodu, stavy, caje, max voda so sirupom ako perlicka. podla moznosti sa aj viac hybat tzn. nemusis ani nejak extra cvicit ale proste sa hybat, chodit peso kade mozes a podobne
somarina boha a teraz nejes od piatej a co ked pojdes o piatej rano spat? ta zomres od hladu. nejedz 2 -3 h pred spanim alebo najlepsie je jest vsetko ale v malych davkach.
pomaly rok, som predtím dosť jedaval aj o 21 večer teraz už po 18 nejem radšej idem spať aj trochu hladny..ale bude to aj tim ze niektore dni zjem fakt uplne malo, ziadne ranajky, nieco na obed a vecer +-, 5-6 kg menej oproti minulemu leto som musel nove veci kupovat kvoli tomu..omg nejak vyrazne necvicim ale samozrejme treba cvičiť inak sa vysledky nedostavia...
a oplati sa napr. poobede jest v mensich davkach castejsie, lebo napr. keď zaciname polievkov tak vlastne sa to nejak do mozgu dostáva ze nieco dlávime ale ked zacneme druhým pokrmom, tak uz jeme oveľa aj rýchlejsie a vtedy to uz nieje ono
ja by som hladna nezaspala, takze jem aj po 5, ak vies co mas jest, tak shudnes, ak budes jest aj po 5 vecer... ak sa nadžgávaš čokoládou cely den, tak to že po 5 hodine nejes, ti nepomoze
no mne to napríklad dosť pomohlo. mala som a aj stále mám denný režim že si ráno dám zumba cardio cvičenie, jem 5x za deň s tým že som nevylúčila úplne všetko ale obmedzujem niektoré jedlá na minimum. pijem veeeeeľa vody a čajov (bez cukru) a potak 5-pol6 už nejem vôbec som nato navyknutá a nie som ani hladná a to chodím spávať o takej 2 v noci. ja som týmto režimom schudla vyše 15kg a cítim sa oveľa zdravšie aj črevá mi pracujú konečne normálne, zmizlo mi akné, ono nemyslím si že to je blbosť, hovorím len z vlastnej skúsenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
keď poznáš,sprav to tak tiež Gratulujem k novej postave už teraz
nó, možno v prípade že chodíš spať o siedmej.
ale fakt, po PIATEJ? to by som sa musela o piatej prejesť bryndzových halušiek aby som potom už nejedla. a aj tak by som sa pravdepodobne niekedy o jedenástej večer tesne pred spaním išla napchať zvyšnými haluškami.
Ono, nie je dôležité to, že nebudeš jesť po piatej, ale to čo budeš jesť
Večera nemá byť ťažká, náročná na trávenie, ale ľahká, aby žalúdok nemal v noci nadčasy
A samozrejme POHYB a nie nejaké šibnuté diéty
jéj, moje večere o jedenástej v noci sú vlastne zdravé, a ak náhodou jem až o polnoci, stále to nie je tak zlé